info
عکس موزه مردم شناسی (کاخ ابیض)عکس موزه مردم شناسی (کاخ ابیض)عکس موزه مردم شناسی (کاخ ابیض)
category

موزه مردم شناسی (کاخ ابیض) محله ارگ - پامنار، تهران

موزه

درباره‌ی موزه مردم شناسی (کاخ ابیض)

موزه مردم شناسی (کاخ ابیض) (موزه) در محله ارگ - پامنار تهران و ناصرخسرو، 15 خرداد، میدان 15 خرداد واقع شده است. این مکان یکی از دوازده موزه در محله ارگ - پامنار تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان سیدالشهدا، تالار الماس، شمس العماره و بازار رضا و همچنین رستوران و چلوکبابی مسلم، کاخ موزه گلستان، مسجد ارگ، بازار طلا و جواهر ایران و تور پیاده روی رایگان تهران قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از موزه‌ها خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو پانزده خرداد، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.



نظرات کاربران در مورد موزه مردم شناسی (کاخ ابیض)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 31 تیر ماه 1402

    وقتی وارد این ساختمون موزه در حیاط کاخ گلستان میشیم نگاه تمام مجسمه ها، لباس هاشون، صحنه سازی هایی که شده همگی نشون از آداب و فرهنگ قدیم ایران میدن که چقدر دیدنشون لذت بخش هست و این همه جزئی کاری و ظرافت در مجسمه ها و پوشش انها بی نظیر هست و فوق العاده دیدنی هست و حتی برای چند بار دیدن هم جالب و زیباست .

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 04 اردیبهشت ماه 1402

    قدیم‌ترین موزه ایران

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 03 بهمن ماه 1401

    قدیمی‌ترین موزه مردم شناسی ایران که زمانی در منطقه امیریه تهران قرار داشت و الان به کاخ تبعیض منتقل شده. این کاخ آخرین نقطه ساخته شده در مجموعه گلستان و محل ملاقات شاه قاجار و وزرا بوده است.

    2
  • avatar
    یا صاحب الزمان(عج) ادرکنی
    دوشنبه 03 بهمن ماه 1401

    چیز خاصی ندارد فقط لباس قومیت ها و وسایل قدیمی برای کارهای مختلف هستند خیلی جالب نیست.

    1
  • avatar
    hamed
    چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه 1400

    موزه مردم شناسی تهران قدیم (کاخ ابیض) برای معرفی اقوام و لباس های قوم ایرانی و آداب رسوم شون

    1
  • avatar
    آرین
    یکشنبه 22 مرداد ماه 1402

    موزه مردم شناسی یا همان کاخ ابیض موزه خوبی بود اما اطلاعات آن چنان کاملی از اقوام و تبار های ایرانی به ما نمی دهد و فقط پوشاک محلی را به نمایش گذاشته است.

  • avatar
    حبیب
    یکشنبه 03 اردیبهشت ماه 1402

    زمانی که سلطان عبدالحمید، پادشاه عثمانی، تعدادی اثاثیه گران‌قیمت مثل مبل‌های استیل لوئی شانزدهم. دو قطعه آینه، پرده‌های مخملی، مجسمه‌های برنزی و چند فرش دست‌بافت ترکیه را برای ناصرالدین شاه فرستاد. همه کاخ‌های پادشاه در اوج زیبایی و شکوه بودند و به این وسایل نیازی نداشتند. از همین رو شخص ناصرالدین شاه کاخ جدیدی را در گوشه جنوب غربی محوطه گلستان برای قرارداد. پس از ساخت این کاخ، او دستور می‌دهد که به تقلید از معماری اروپایی، آن را رنگ سفید بزنند .برای پله‌ها از مرمر سفید استفاده کنند. به همین دلیل، بنای جدید گلستان به کاخ ابیض معروف شد. در ادامه با چیدن وسایل پادشاه عثمانی، این تالار باشکوه را تالار عبدالحمید نامیدند. کاخ ابیض به‌عنوان محل کار صدر اعظم و نخست وزیر دولت‌های بعدی و جلسات هیئت دولت به کار می‌رفت. تا اینکه در سال ۱۳۳۲ به هنرهای زیبا و پس از آن به محل نمایشگاه‌های موقت اختصاص یافت. در نهایت نیز در سال ۱۳۴۷ به موزه مردم شناسی تبدیل شد . علاوه بر پوشش مردان و زنان قاجار، پوشاک مناطق مختلف ایران را نیز به نمایش گذاشته است. این موزه از غنی‌ترین و قدیمی‌ترین موزه‌های مردم شناسی ایران به حساب می‌آید.

  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 04 اردیبهشت ماه 1401

    در اواخر سلطنت ناصرالدین شاه، شاه سلطان عبدالحمید، پادشاه عثمانی مقداری اثاثیه ارزشمند و گران‌بها برای شاه ایران فرستاد. چون در آن هنگام تقریبا همه کاخ‌ها و تالارهای سلطنتی با تابلوها و اثاثیه متعدد پر و آراسته شده بود، از این رو ناصرالدین شاه تصمیم گرفت که در گوشه جنوب غربی محوطه کاخ گلستان، که سابقا محل کلاه فرنگی یا برج آغامحمدخانی بود، کاخ جدیدی بنا کند و هدایای سلطان را در آن جای دهد. این بنا به علت سفیدی رنگ نمای ساختمان، که به شیوه بناهای قرن ۱۸ اروپا گچ‌بری و نماسازی شده بود و نیز به سبب آن که پله‌ها سراسری کاخ مرمر سفید رگه‌دار بود، کاخ ابیض نامیده می‌شد. کاخ ابیض از همان ابتدای بنای خود، به جلسات هیئت دولت اختصاص یافت. جلسات تا سال ۱۳۳۳ شمسی، در این کاخ و در تالار سلطان عبدالحمید تشکیل می‌شد. در سال ۱۳۴۴ به سبب تاج‌گذاری محمدرضا شاه پهلوی در ضلع غربی و نیز طبقه پایین ساختمان تغییراتی به وجود آمد و از سال ۱۳۴۷ تا به امروز به موزه مردم‌شناسی تبدیل شد.

  • avatar
    آزادی‌ور
    دوشنبه 27 اردیبهشت ماه 1400

    موزه مردم شناسی تهران قدیم یا همون کاخ ابیض در حقیقت قسمتی از کاخ عظیم گلستات جهت نشان دادن مردم ایران و لباس و وسایلشون و فرهنگ اقوام ایرانی است و بسیار حیرت انگیزه

  • avatar
    مجید
    یکشنبه 17 فروردین ماه 1399

    موزه ی خوبیه یک دید کلی بهتون میده


سایر موزه‌ها که در محدوده موزه مردم شناسی (کاخ ابیض) واقع شده‌اند:

  • عمارت چادرخانه و عکسخانه
    خیام، 15 خرداد، تکیه دولت
  • موزه کتاب آرایی ملک
    (5.0)
    ناصرخسرو، 15 خرداد، بین الحرمین، بین بازار کویتیها و بازار مسجد جامع
  • موزه گمرک ایران
    (3.7)
    فردوسی، بانک مسکن، بهنیا، بین یارجانی و نعیمی
  • موزه نگارخانه
    (4.8)
    خیام، 15 خرداد
  • موزه دوران اسلامي
    (4.8)
    امام خمینی، سی تیر، بین یارجانی و کوشک مصری
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط Nafis (شهریار سطح ۱۲ نشان) در تاریخ شنبه 23 دی ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی موزه مردم شناسی (کاخ ابیض) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: شنبه 23 دی ماه 1402
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد موزه مردم شناسی (کاخ ابیض) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه موزه مردم شناسی (کاخ ابیض) ندارد.
    location استان تهران، تهران، ناصرخسرو، 15 خرداد، میدان 15 خرداد
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری موزه مردم شناسی (کاخ ابیض)

    شنبه 09:00 تا 18:15
    یک‌شنبه 09:00 تا 18:15
    دوشنبه 09:00 تا 18:15
    سه‌شنبه 09:00 تا 18:15
    چهارشنبه 09:00 تا 18:15
    پنج‌شنبه 09:00 تا 18:15
    جمعه 09:00 تا 18:15
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo