پردیس سینمایی آزادی یکی از قدیمیترین سینماهای تهران است که امروزه در مجموعهای جدید و با بهره گیری از مدرنترین و بهروزترین تجهیزات روز سینمایی جهان اوقات خوشی را برای علاقهمندان به فیلم و سینما فراهم آورده است.
این پردیس سینمایی دارای پنج سالن مجهز با ظرفیت 1100 صندلی بوده و شامل امکاناتی نظیر رستوران، کافیشاپ و همچنین 4 طبقه تجاری میباشد.
سینما آزادی (سالن و پردیس سینمایی) در محله آرژانتین - ساعی تهران و خیابان بهشتی واقع شده است. این مجموعه یکی از دو سالن و پردیس سینمایی در محله آرژانتین - ساعی تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان تهران کلینیک و مرکز خرید ستاره و همچنین آزمایشگاه ویروس شناسی کیوان، نت برگ، سفره خانه سنتی سیمرغ، کافه موتزارت و کارگزاری بانک سپه قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مجموعه یکی از سینماهای خوب این منطقه میباشد. با توجه به نزدیکی این مجموعه به ایستگاه مترو ميرزاي شيرازی، برای دسترسی راحتتر و کمک به داشتن هوایی پاکتر، میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.
آدرس سینما آزادی تهران، شهر تهران محله آرژانتین - ساعی است. برای رسیدن به این سینما باید به آدرس دقیق استان تهران، تهران، بهشتی، بین ایزد و میرزای شیرازی بروید و اگر سوالی داشتید با شماره تلفن 02184480 تماس بگیرید. برای اطلاعات بیشتر می توانید سری هم به وبسایت این سینما cinematicket.org بزنید. سینما آزادی تهران یکی از مراکز فرهنگی تفریحی معروف محله آرژانتین - ساعی است. خانه بازی بامبی، کانون تیراندازی با کمان شفق و گیم نت گیلون از دیگر مراکز تفریحی و سرگرمی در محدوده این سینما هستند.
این سینما در نزدیکی ایستگاه اتوبوس پایانه بیهقی پایانه علم و صنعت قرار دارد. نزدیک ترین ایستگاه مترو به سینما آزادی تهران، ایستگاه مترو ميرزاي شيرازی است. اپلیکیشن مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به سینما آزادی تهران را پیشنهاد می دهد. علاوه بر این شما می توانید مسیریابی پیاده، با اتوبوس یا با مترو را روی نقشه نشان ببینید و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را بخوانید. اگر شما هم سری به سینما آزادی تهران زدید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت ثبت کنید.
آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط محمد علی 369 (شهریار سطح ۱۲ نشان) در تاریخ سه شنبه 07 شهریور ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و بهروز شدهاند. (چنانچه در اطلاعات ثبتشده یا موقعیت جغرافیایی سینما آزادی اشکالی مشاهده کردید میتوانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)
سینما شهر فرنگ ، که صاحبان اولیه آن برادران روحانی بودند ، سوم اردیبهشت ۱۳۴۸ با اکران فیلم سینمایی مارلیک ، در چهارراه عباسآباد تهران آغاز به کار کرد. نمایش فیلمهای مطرحی مثل جنگ ستارگان باعث شد ضلع شمال شرقی چهارراه عباسآباد و سینما شهر فرنگ ، به سرعت به پاتوق دوست داران فیلم بدل شود. منظره همیشگی چهار راه شهید بهشتی در آن دوران ، صفهای طویل در مقابل سینمای شهر فرنگ بود ، به طوری که در سال ۱۳۷۵ این سینما با فروش ۱۵۰ میلیون تومانی خود، لقب پرفروشترین سینمای ایران را به خود اختصاص داد. بعد از انقلاب و در سال ۱۳۵۹، سینمای شهر فرنگ تحت پوشش بنیاد مستضعفان ، با نام سینما آزادی افتتاح شد. پس از جنگ و بعد از ده سال ، سینما به حوزه هنری واگذار شد. سینما آزادی دو بار در سالهای ۱۳۵۵ و ۱۳۶۹ هم دچار آتشسوزی خفیف شده بود ، اما از آتشسوزی فروردین ۱۳۷۶ نتوانست جان سالم به در ببرد. ساعت ۱۳:۱۵ روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۷۶ ، کانالهای هواکش سمت راست سالن مشتعل میشود. وقتی تماشاچیان مشغول تماشای اولین سانس فیلم کمدی تعطیلات تابستانی بودند ، آتش به سرعت در میان تجهیزات پلاستیکی میپیچد و دود غلیظ آن ، منجر به گریز تماشاچیان میشود. شیشهها بر اثر حرارت بر سر مردم خرد شده و در کمتر از ۲۰ دقیقه و با وجود تلاش آتش نشانان ، آتش آنجا را به تلی از خاکستر بدل میکند. مأموران موفق میشوند سینمای شهر قصه را که در نزدیکی آن قرار داشت از آتشسوزی نجات بدهند، ولی چند روز بعد سینما شهر قصه را نیز برای جلوگیری از فرو ریختن احتمالی دیوارها ، تخریب میکنند. تا هشت سال پس از آتشسوزی ویرانهای در شرق چهارراه عباسآباد و جنوب خیابان وزرا خودنمایی میکند. قرار بود به جای سینما آزادی مجتمع تجاری ساخته بشود ، اما مطالب چاپ شده در چند روزنامه و نشریه به خصوص در ماهنامه سینمایی فیلم و پیگیریهای مسعود مهرابی موجب شد تا عوامل پشت پرده نتوانند به خواست خود برسند.
3سینما آزادی بهترین پردیس سینمایی کشور مکانی عالی و بسیار خوب است
2واقعا عالیه از همه نظر. کیفت پرده سالن برخورد پرسنل اطلاع رسانی و .... همه چی عالی
2فضای خوب و مناسبی داره و نمایش های خوبی که ارزش دیدن رو داشت الان بخاطر کرونا کمتر کسی حاضر میشه برا دیدن فیلم بره سینما
2سینما خوب و با کیفیتی است.میشه گفت از بهترین سینماهای کشور است.
1بسییییییییار عالی و خوب پیشنهاد میکنم اگه میخواهید برید سینما ، حتما یک سری به اینجا بزنید و فیلم ببینید
1بیشتر فیلم ها را در آنجا می بینیم
1عالی بود🤍♥
1عالی
1سینمایی زیبا مجهز یادگار دکتر قالیباف
1در سال ۱۳۷۶ حوزه هنری به عنوان مالک سینما آزادی اقدام به برگزاری یک مسابقه معماری جهت تهیه طرح بازسازی این مجموعه نمود. بیش از ۱۶۰ طرح به دفتر مسابقه ارسال شد و نهایتاً پس از داوریهای طولانی، طرح مهندسان مشاور توان (طراح بابک شکوفی) به عنوان برنده انتخاب شد. در نهایت در سال ۸۵ این پروژه به شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران واگذار شد و طرح نفر اول مسابقه به اجرا گذاشته شد. این مجموعه در بهمن ماه ۸۶ مصادف با شروع جشنواره فیلم فجر به بهرهبرداری رسید
پردیس سینمایی آزادی یا سینما شهرفرنگ یکی از قدیمیترین پردیسهای سینمایی تهران است که در سوم اردیبهشت ۱۳۴۸ در چهارراه عباسآباد تهران آغاز به کار کرد. این مجموعه فرهنگی یکی از با کیفیتترین و ایدئالترین پردیسهای سینمایی کشور است
یکه
یه سینمای عالی با بهترین سالن ها و بسیار پاکیزه
تاپ ایران دیگههه چند تا سالن داره هر فیلمی خواستی ببین
چند سالن مختلف.بزرگ و مدرن.صدا هم خوبه
دارای سیستم صوت سه بعدی
لذت فیلم خوب با سینمای خوب کاملتر میشه
سینما آزادی در تقاطع خیابان شهید بهشتی (عباسآباد) و خیابان خالد اسلامبولی هست که پیش از انقلاب 1357 به نام سینما شهر فرنگ شناخته شدو اصلا سالن و صندلی های خوبی نداره واپراتور تلفنی هیچ وقت پاسخگو نیست. بدتراز همه بوفه هاش هست که همه چی رو گرون حساب می کنه و جایی نیست که اعتراض بشه کرد.
فیلم های خوبی داره
سینما ازادی مناسب نبودن سینما نداشتن پارکینگ مسولیت قبول نکردن در قبال ماشین ها افتضاح بودن سینما
دسترسی بهش زیاد خوب نیست