info
عکس عمارت عالی قاپوعکس عمارت عالی قاپوعکس عمارت عالی قاپوعکس عمارت عالی قاپو
category

عمارت عالی قاپو محله نقش جهان، اصفهان

مکان تاریخی

درباره‌ی عمارت عالی قاپو

کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلا قاپی)ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد، مینیاتورهایی است که کار هنرمند معروف عصر صفوی رضا عباسی است و همچنین گچبری‌های آخرین طبقه کاخ عالی قاپو که تالار آن «اتاق موسیقی» یا «اتاق صوت» نیز نامیده می‌شود. شاه عباس از ایوان عالی قاپو چوگان ها ونمایش ها را در میدان نقش جهان تماشا میکرده همچنین در عالی قاپو به امور مملکت می پرداخته و قانون های لازم را صادر میکرده از دیگر کاربرد این کاخ میتوان به پذیرایی از مهمانان ویژه شاه اشاره کرد
منبع: ویکی‌پدیا

عمارت عالی قاپو (مکان تاریخی) در محله نقش جهان اصفهان و خیابان استانداری، سعدی واقع شده است. این مکان یکی از شانزده مکان تاریخی در محله نقش جهان اصفهان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان خورشید، حوض میدان نقش جهان، موزه تاریخ طبیعی و حیات وحش اصفهان و بازار قیصریه و همچنین میدان نقش جهان، بریانی نقش جهان، شربت سرای روزگار، دفتر اطلاع رسانی گردشگری سازمان میراث فرهنگی اصفهان و بازار مسگرها قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد عمارت عالی قاپو

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 04 اسفند ماه 1402

    عمارت عالی قاپو از بناهای تاریخی ثبت‌شده اصفهان در فهرست آثار ملی و میراث جهانی یونسکو است که در ضلع غربی میدان نقش جهان اصفهان و مقابل مسجد شیخ لطف‌الله قرار دارد. این بنا با معماری برجسته و تزیینات قابل‌توجه از هنرمندان مشهور ایرانی، یکی از زیباترین نمونه‌های معماری دوره صفویان را پیش روی چشمان شما قرار می‌دهد؛ عمارتی که سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی از آن دیدن می‌کنند و از مهم‌ترین بخش‌های آن می‌توان به سر در ورودی کاخ، تالارهای مجلل، تالار موسیقی در بالاترین طبقه، پایه‌های اصلی این عمارت و آثار هنری برجسته در نقاط مختلف عمارت عالی قاپو (ستون‌های چوبی آینه‌کاری‌شده، حوض ایوان، کاشی‌های هفت رنگ، نقوش اسلیمی، مقرنس‌کاری، فرش‌های پر نقش‌ونگار، گچ کاری‌ها و نقاشی‌ها) اشاره کرد. کاخ عالی قاپو با ۱,۸۰۰ متر مربع مساحت، ۶ طبقه و ۳۸ متر ارتفاع، عنوان بلندترین کاخ عهد صفوی را دارد. در دوره شاه عباس اول، از این کاخ برای برگزاری جلسات مهم حکومتی، استقبال از مهمانان خارجی و مراسم دولتی و همچنین به‌عنوان مکانی برای تماشای مسابقات چوگان و اسب‌سواری استفاده می‌شد. تماشای میدان نقش جهان و بناهای تاریخی اطراف از بالای عمارت عالی قاپو از تجربیاتی است که نباید در سفر به اصفهان از دست بدهید.

    12
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 17 فروردین ماه 1401

    کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلا قاپی) ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد، مینیاتورهایی است که کار هنرمند معروف عصر صفوی رضا عباسی است و همچنین گچبری‌های آخرین طبقه کاخ عالی قاپو که تالار آن «اتاق موسیقی» یا «اتاق صوت» نیز نامیده می‌شود. شاه عباس از ایوان عالی قاپو چوگان‌ها و نمایش ها را در میدان نقش جهان تماشا می‌کرده همچنین در عالی قاپو به امور مملکت می‌پرداخته و قانون‌های لازم را صادر می‌کرده از دیگر کاربرد این کاخ می‌توان به پذیرایی از مهمانان ویژه شاه اشاره کرد تزئینات خارجی بوسیله آجر که در لچکها (قسمتهای هلالی در بالای هر ورودی) بوسیله کاشی هفت رنگ و تزئینات و خطوط اسلیمی می‌باشد و تزئینات داخلی بوسیله نقوش زیبای گل و بته و شکارگاه و حیوانت و پرندگان بر روی گچ (لایه چینی و کشته بری) یا مینیاتورهای تصویری ایرانی (به سبک نقاشی‌های رضا عباسی) و خارجی (بوسیله نقاشان اروپایی که در زمان شاه سلیمان در دربار صفوی حضور داشتند به سبک نقاشی اروپایی به سبک توسط نقاشان معروفی مانند آنژل ولوکار) می‌باشد.کاخ عالی‌قاپو دارای آستانه‌ای است از جنس مرمر که در تکریم و اجلال پادشاه سهم عمده‌ای دارد و عابرینی که می‌خواهند بدون شرف‌یابی به خدمت شاه برسند در آنجا به زمین می‌افتند و آستانه را می‌بوسند بنابرین همه سعی می‌کنند کفششان به آستانه نخورد وگرنه نگهبان آنان کتک جانانه‌ای می‌زند.

    11
  • avatar
    Mohammad
    سه شنبه 03 مرداد ماه 1402

    عالی

    8
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 02 فروردین ماه 1402

    امروز دوم عید بازدید کردیم عالیی بود هزینه بلیط نفری۵ هزار تومن

    8
  • avatar
    jafarnadime
    شنبه 09 اردیبهشت ماه 1402

    عمارت. کاخ عالی قاپو درشهراصفهان/تاریخ ثبت ملی ۱۵دی۱۳۱۰ نامه‌ای دیگر آلا قاپی/سبک معماری سبک صفوی

    7
  • avatar
    omidkhodabandeh(۱۳۸۵/۱/۵)
    شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403

    عمارت‌عالی‌قاپو‌‌،عمارتی‌تاریخی‌وبسیارزیبا‌است‌و‌بسیار‌ مکان‌خوبی‌برای‌‌گردش‌ودیدن‌کردن‌‌‌است،این‌مکان‌برای‌ مسافران‌این‌استان‌‌بسیار‌مفیداست.

    6
  • avatar
    سیاوش
    جمعه 04 فروردین ماه 1402

    عمارت بی نظیریه. حتما سر بزنید. خصوصا میدان نقش جهان از بالای عالی قاپو خیلی دیدنیه. حیف که ساختمان ۶ طبقه پشتش رو بستن و اجازه بازدید نمیدن فقط میشه از راهروها و ایوان دیدن کرد. نمیدونم اون همه وسایل گرون قیمتی که تو این عمارت بوده چی شده

    6
  • avatar
    فولاد گستران نوین بهفر
    یکشنبه 07 خرداد ماه 1402

    عمارت عالی قاپو یکی از بهترین دیدنیها اصفهان

    6
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 25 شهریور ماه 1401

    💚اوج مهندسی زمان خود💚

    6
  • avatar
    parmin:)
    دوشنبه 06 فروردین ماه 1403

    عمارت عالی قاپو بسیار زیبا بود ولی متاسفانه چند انسان بی فرهنگ دیوار های اونجارو تراشیده بودن و یادگاری نوشته بودن... فقط دیوار ها سالم بودن و هیچ ایرادی نداشتن وگرنه اون ها هم جویده میشدند توسط امثال این ادم ها! ولی تفکر و نقشه ای که در این مکان به کار رفته بود و طراحی دیوارها در ان زمان و با امکانات کم ستودنی بود 👍🏻

    5
  • avatar
    گردشگران جوان
    شنبه 26 اسفند ماه 1402

    بسیار جای تاریخی جذاب و دیدنی حتما از این مکان دیدن کنید،نظر خود را برایم کامنت کنید،سپاس

    5
  • avatar
    محمد
    شنبه 01 مهر ماه 1402

    عمارت بسیار زیبا همراه با نقاشی های خیلی عالی و قدیمی در عمارت

    5
  • avatar
    فولاد گستران نوین بهفر
    دوشنبه 14 فروردین ماه 1402

    بی نظیر

    5
  • avatar
    Ali
    چهارشنبه 31 خرداد ماه 1402

    کاخ عالی قاپو یا همان عمارت عالی قاپو که در عهد صفویه به نام های دولتخانه مبارکه نقش جهان و قصر دولتخانه نیز خوانده می شد، در ضلع غربی میدان امام اصفهان و روبروی مسجد شیخ لطف الله واقع شده است. این بنا بین سال های ۹۷۱ تا ۹۷۷ خورشیدی، بعد از انتقال پایتخت از #قزوین به #اصفهان توسط شاه عباس اول، در اواخر قرن دهم هجری شمسی، به عنوان مقر و دولتخانه حکومتی ساخته شد. کاخ عالی قاپو، نمونه منحصر به فردی از معماری کاخ های عهد صفوی است که شاه صفوی، سفیران و شخصیت های عالیقدر را در این کاخ به حضور می پذیرفت. این عمارت طی ۵ مرحله معماری و در زمان جانشینان شاه عباس، به خصوص شاه عباس دوم و شاه سلیمان، بین ۷۰ تا ۱۰۰ سال ادامه و تکمیل یافت.

    5
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 03 فروردین ماه 1403

    میدان نقش جهان اصفهان دوم فروردین 1403

    4
  • avatar
    محمد عرب
    شنبه 21 بهمن ماه 1402

    معماری زیبایی داشت ارزش دیدن چندین بار را داره البته شانس ما بخاطر تعمیرات تعطیل شده بود و نتونستیم بریم بالا و به اوج لذت ما ناکام ماند،خیلی حیف شد ولی ارزش را دارد که دوباره برگردیم به شهر زیبای اصفهان

    4
  • avatar
    داریوش
    پنجشنبه 07 دی ماه 1402

    کاخ عالی قاپو در میدان نقش جهان اصفهان از زیباترین نمونه‌های معماری دوره صفویان به شمار می‌آید و مهم‌ترین بخش‌های کاخ عالی قاپو می‌توان به سر در ورودی کاخ، تالارهای مجلل، تالار موسیقی در بالاترین طبقه و آثار هنری برجسته در نقاط مختلف عمارت عالی قاپو اشاره کرد. پایه‌های اصلی این عمارت، بر چوب بنا شده‌اند و همین بر جذابیت معماری کاخ عالی قاپو می‌افزاید.

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 08 آذر ماه 1402

    عالی قاپو بامعماری بی نظیر

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 09 آبان ماه 1402

    یک شب زیبا در میدان امام اصفهان

    4
  • avatar
    مسافر
    جمعه 14 مهر ماه 1402

    کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلاقاپو) ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی‌قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد، مینیاتورهایی است که کار هنرمند معروف عصر صفوی رضا عباسی است و همچنین گچبری‌های آخرین طبقه کاخ عالی قاپو که تالار آن «اتاق موسیقی» یا «اتاق صوت» نیز نامیده می‌شود. شاه عباس از ایوان عالی‌قاپو چوگان‌ها و نمایش‌ها را در میدان نقش جهان تماشا می‌کرده همچنین در عالی‌قاپو به امور مملکت می‌پرداخته و قانون‌های لازم را صادر می‌کرده. از دیگر کاربرد این کاخ می‌توان به پذیرایی از مهمانان ویژه شاه اشاره کرد. یکی از ویژگی‌های خاص کاخ عالی قاپو بر پایه اصول مرایا و مناظر این است که در هر سو نمایی متفاوت دارد، به طوری که از جلوی بنا ۲ طبقه، از طرفین ۳ طبقه و از پشت ساختمان ۵ طبقه دیده می‌شود، ولی در واقع این بنا ۶ طبقه می‌باشد. کاخ عالی‌قاپو در زمان صفویان بر شالوده بنایی که از زمان تیموریان بر جای مانده بود، ساخته شد. عمارت زمان تیموریان، هنگام انتقال پایتخت ایران از قزوین به اصفهان و پیش از تبدیل به کاخ عالی قاپو، به عنوان محل انجام کارهای دولتی برگزیده شد، اما به تدریج متحول و سرانجام به امر شاه عباس اول، بین سالهای ۹۷۳ تا ۹۷۷ خورشیدی (۱۵۹۵ تا ۱۵۹۷ میلادی)، به کاخ زیبا و جالب عالی‌قاپو مبدل و بعنوان مقر و دولتخانه حکومتی سلاطین صفوی معین شد.

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 26 فروردین ماه 1402

    مکانی به زیبایی عالی قاپو ندیده بودم

    4
  • avatar
    OK
    دوشنبه 15 خرداد ماه 1402

    عمارت بسیار زیبا و مایه مباهات

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 20 فروردین ماه 1402

    مکان تاریخی وجالبیه حتما ببینید ارزش داره.

    4
  • avatar
    مهدی
    شنبه 27 اسفند ماه 1401

    عمارت عالی‌قاپو یکی از مفاخر معماری ایرانی_ اسلامی به حساب میاد. نمای این عمارت زیبا با نورپردازی در شب دوچندان میشه. پیشنهاد می کنم اگه به اصفهان سفر کردید حتما یک بار هم در ساعات شب از این بنای دیدنی بازدید کنید.

    4
  • avatar
    رضا
    چهارشنبه 14 اردیبهشت ماه 1401

    کاخ عالی قاپو در میدان نقش جهان اصفهان از زیباترین نمونه‌های معماری دوره صفویان به شمار می‌آید. عمارت عالی قاپو با معماری برجسته و تزیینات قابل‌توجه از هنرمندان سرشناس ایرانی، توجه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب می‌کند. از مهم‌ترین بخش‌های کاخ عالی قاپو می‌توان به سر در ورودی کاخ، تالارهای مجلل، تالار موسیقی در بالاترین طبقه و آثار هنری برجسته در نقاط مختلف عمارت عالی قاپو اشاره کرد. پایه‌های اصلی این عمارت، بر چوب بنا شده‌اند و همین بر جذابیت معماری کاخ عالی قاپو می‌افزاید

    4
  • avatar
    کاربر حذف شده
    سه شنبه 28 فروردین ماه 1403

    ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد

    3
  • avatar
    وحید
    یکشنبه 19 فروردین ماه 1403

    کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلاقاپو) ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی‌قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد

    3
  • avatar
    vali
    شنبه 11 فروردین ماه 1403

    یکی دیگر از دیدنیهای اصفهان که ورودیش از داخل میدان نقش جهان است و بسیار دیدنی مخصوصا بعد از غروب و شب هنگام ♥️

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 10 فروردین ماه 1403

    اصفهان شهری تاریخی با اماکن بسیار زیبا که یادآور تاریخ کهن ایران عزیزمان است . پل خواجو و عمارت عالی قاپو را حتما در برنامه بازدیدهایی در اصفهان قرار دهید .

    3
  • avatar
    مسعود کاظمی
    پنجشنبه 09 فروردین ماه 1403

    عمارتی بی‌نظیر در قلب میدان امام اصفهان

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 19 بهمن ماه 1402

    یکی از بهترین معماری های دوره صفویه

    3
  • avatar
    Amin
    شنبه 25 آذر ماه 1402

    عالی کاخ عالی قاپو بنای بی نظیری و زیبایی است.به به.

    3
  • avatar
    آرمان آرین
    جمعه 25 فروردین ماه 1402

    در زمان انتقال پایتخت از قزوین به اصفهان، در کنار سایر شاهکارهای این دوره و در اواخر قرن دهم هجری سنگ بنای عمارت عالی قاپو گذاشته شد. به همین دلیل است که شما می‌توانید بنایی با همین نام را در شهر قزوین هم پیدا کنید. عالی قاپوی اصفهان نمونه باشکوه‌تری از عالی قاپوی قزوین است که در این شهر توسط صفویان ساخته شده است. تکمیل این عمارت در ۵ مرحله، ابتدا توسط شاه عباس اول و سپس توسط جانشینان او در حدود ۱۰۰ سال انجام شده است. در واقع عالی قاپو به دستور شاه عباس اول، ساخته شده و پس از آن توسط شاه عباس دوم تکمیل شد. تزئینات و بخش زیادی از جزئیات این بنا نیز توسط سلطان حسین صفوی به آن اضافه شد. نام هر بنایی بخشی از پیشینه و هویت آن را بیان می‌کند. عالی قاپو یک عبارت ترکی است که به دلیل تبار ترک پادشاهان صفوی روی این بنا گذاشته شده است. «عالی قاپو» به معنی درگاه بلند است. معماری این بنا که دارای دو سر در بلند برای ورود به کاخ است و از سنگ ساخته شده، دلیل اصلی نام‌گذاری این بنا بوده است. ویژگی که می‌توانید آن را با تماشای کاخ از نمای بیرونی به سادگی ببینید.این عمارت با معماری شگفت‌انگیزش دارای سالن‌ها و طبقات مختلفی است که طراحی داخلی و جزئیات آن نیز کم از شاهکار معماری‌اش ندارد. از بالای عمارت عالی قاپو می‌توانید، میدان نقش جهان را به خوبی تماشا کنید. این عمارت دارای دو قسمت جلویی و مدخل اصلی است که با یک ورودی به همدیگر راه پیدا می‌کند. مجموعه بنا نیز دارای ۲ تالار در قسمت همکف است که ایوان آن در طبقه سوم دارای ۱۸ ستون بلند از جنس سنگ سماق ساخته شده است. در گذشته این ستون‌ها دارای آینه کاری بوده که در حال حاضر تخریب شده است.  تالار اصلی و اتاق‌ها که دارای طاق های زیبا و خیره کننده هستند، در پشت ایوان قرار گرفته اند. در طبقات دیگر هم یک سالن بزرگ در وسط قرار گرفته که چندین اتاق کوچک در اطراف طراحی شده‌اند. طبقات مختلف این بنا با ۳ راه‌پله به هم دسترسی دارند.

    3
  • avatar
    deniz
    یکشنبه 06 فروردین ماه 1402

    اصفهان ، عمارت عالی‌قاپو به دوره صفوی برمیگرده و معماری بی‌نظیر و چشم گیری داره به نظرم اصفهان رو میشه با میدان نقش جهان و سی و سه پل شناخت ...!

    3
  • avatar
    حسام
    چهارشنبه 09 فروردین ماه 1402

    امیدوارم بتونیم آثار باستانی این مملکت و حفظ و مرمت کنیم ، بعضی مکان‌ها اصلا وضعیت مناسبی ندارن ، البته از این حکومت بیشتر از این انتظاری نمیره !!!

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 17 فروردین ماه 1402

    عمارتی بسیار زیبا و دیدنی که نشان از فرهنگ و تمدن بالای سرزمینم ایران است. اگر به اصفهان سفر کردید حتما ازاین عمارت که درمیدان نقش جهان واقع شده ویدن کنید.

    3
  • avatar
    مسافر
    یکشنبه 28 اسفند ماه 1401

    بنای باستانی عالی قاپو در حقیقت مکانی برای اقامت شاه عباس صفوی بوده. شاه عباس صفوی از عمارت عالی قاپو برای دعوت از مهمانان مهم و عالی رتبه استفاده می کرد. شاه عباس اول دستور داد کاخ زیبای عالی قاپو ساخته شود. این رخداد پس از انتخاب اصفهان به عنوان پایتخت به جای قزوین اتفاق افتاد. مینیاتورها و گچبری های عمارت عالی قاپو هنر دست هنرمندان دوره صفوی است که بسیار زیباست. نام بنای عالی قاپو در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 01 فروردین ماه 1402

    با سلام عمارت عالی قاپو که در میدان نقش جهان واقع شده‌ جزو بهترین مناطق برای بازدید می‌باشد حتما سری به آن بزنید

    3
  • avatar
    m.r
    چهارشنبه 02 فروردین ماه 1402

    با سلام عمارت عالی قاپو یکی از بهترین جاذبه های توریستی و معماری در ایران باستان است. عمارت عالی قاپو واقع در میدان امام خمینی است. در دور تا دور میدان اسب کرایه داده می شود.

    3
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    دوشنبه 16 اسفند ماه 1400

    کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلا قاپی) ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیردبنای دیدنی عالی قاپو دارای معماری حیرت انگیز است؛ به طوری که از هر طرف به آن نگاه کنید، نمایی دیگر می بینید. از پشت بنا 5 طبقه، از کنار 3 طبقه و از طرف میدان نقش جهان در 2 طبقه دیده می شود. البته کاخ عالی قاپو اصفهان در مجموع با طبقه همکف 6 طبقه دارد. از بالای عمارت عالی قاپو می توانید تمام مناظر شهر اصفهان را مشاهده نمایید. عمارت عالی قاپو درابتدا بنایی ساده بوده است. به تدریج به دستور شاه عباس طبقه هایی به آن اضافه شد. این کاخ و اثر تاریخی در 5 مرحله بنا شد. در ساخت بنای تاریخی عالی قاپو استادانی بنام و معماران معروف مسجد جامع عباسی و شیخ لطف الله همکاری داشتند. ارتفاع بنای تاریخی عالی قاپو 48 متر است

    3
  • avatar
    ༺Ʀổʱỵ༻
    چهارشنبه 30 شهریور ماه 1401

    کاخ عالی قاپو اصفهان با معماری خاص و بی‌نظیر خود جزو یکی از معروف ترین بناهای تاریخی ایران به شمار می‌رود. با گشت و گذار در کاخ عالی قاپو می‌توانید گذر زمان و دوره‌های تاریخی مختلف را به خوبی احساس کنید. این کاخ بی‌نظیر و منحصر به فرد، به عنوان یکی از بناهای تاریخی ایران به مرور زمان تکمیل شده است. هر قسمت از اتاق‌های این کاخ، تزئینات و دکوراسیون زیبای خاص خودش را دارد. به طوری که دیدن آن هوش را از سر شما خواهد برد. ساخت بنای اصلی این ساختمان به دوره سلسله صفویان یعنی شاه عباس برمی‌گردد. شاه عباس صفوی از این مکان به عنوان محلی برای پذیرایی و سرگرمی مهمانان خود استفاده می‌کرد.

    3
  • avatar
    ali
    دوشنبه 07 شهریور ماه 1401

    یکی از زیبا ترین بناهای تاریخی اما متاسفانه درش بسته بود

    3
  • avatar
    آراز
    شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403

    یکی از بی نظیرترین معماری های دنیا و میتونم بگم هر چی ازش بگم کمه

    2
  • avatar
    darkoob1
    جمعه 17 فروردین ماه 1403

    نمای باز از عمارت عالی قاپو اصفهان..... عید نوروز ۱۴۰۳

    2
  • avatar
    vali
    شنبه 11 فروردین ماه 1403

    اینم از نمای زیبای بعد از غروبش ♥️♥️♥️

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 10 فروردین ماه 1403

    از اونجا که نزدیک به چند بنای تاریخی هست میشه گفت که حتما باید برین بنظرم خیلی قشنگه مخصوصا شبش

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 29 بهمن ماه 1402

    دیدنی

    2
  • avatar
    عاشق طبیعت
    یکشنبه 19 آذر ماه 1402

    عالی

    2
  • avatar
    خانم میم
    شنبه 06 آبان ماه 1402

    خیلی جای قشنگیه وقتی برید بالا کل نقش جهان پیداس و میتونید ببینید

    2
  • avatar
    امیرحسین قائدی‌باردئی
    دوشنبه 13 شهریور ماه 1402

    بی‌نظیر 💕💕💕💕

    2
  • avatar
    کاربر نشان بختیار
    پنجشنبه 09 شهریور ماه 1402

    کاخ عالی قاپو نماد شهر اصفهان این کاخ دارالحکومه شاه عباس صفوی بوده کل میدان نقش جهان. سی و سه پل و پل خواجو و منار جنبان. و تقریبا اکثر بناهای تاریخی اصفهان که هنوز قابلیت کاربری دارند متعلق به دوران صفوی زمان شاه عباس هستند و جناب شیخ بهایی وزیر شاه عباس در طراحی و مهندسی آنها بصورت مستقیم یا غیر مستقیم نقش داشته. او عالمی آگاه دانا و وارسته بوده که شرح دانایی او نقل خاص و عام است.

    2
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    چهارشنبه 03 خرداد ماه 1402

    کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلاقاپو) ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی‌قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد، مینیاتورهایی است که کار هنرمند معروف عصر صفوی رضا عباسی است و همچنین گچبری‌های آخرین طبقه کاخ عالی قاپو که تالار آن «اتاق موسیقی» یا «اتاق صوت» نیز نامیده می‌شود. شاه عباس از ایوان عالی‌قاپو چوگان‌ها و نمایش‌ها را در میدان نقش جهان تماشا می‌کرده همچنین در عالی‌قاپو به امور مملکت می‌پرداخته و قانون‌های لازم را صادر می‌کرده. از دیگر کاربرد این کاخ می‌توان به پذیرایی از مهمانان ویژه شاه اشاره کرد.

    2
  • avatar
    Mohammad
    یکشنبه 07 خرداد ماه 1402

    جای تاریخی ودیدنی زیبا

    2
  • avatar
    mohammad
    پنجشنبه 18 خرداد ماه 1402

    کاخ عالی قاپو را با عنوان بلندترین کاخ عهد صفوی می‌شناسند که با پلکانی باریک از طبقه همکف به طبقات بالاتر می‌رسد. بالا رفتن از این پله‌ها به‌دلیل ارتفاع بلند آن‌ها کمی سخت است؛ اما در پس آن ایوانی زیبا با ستون‌های چوبی قرار دارد که ارتفاعش به ۲۰ متر می‌رسد و تماشای میدان نقش جهان از فراز آن بسیار لذت‌بخش است. در این ایوان می‌توانید مسجد شیخ لطف الله را پیش رویتان، سر در قیصریه را در سمت چپ و مسجد شاه را در سمت راست ببینید. عمارت عالی قاپو از جالب توجه‌ترین بناهای تاریخی در میدان نقش جهان اصفهان به شمار می‌رود. عالی‌قاپو به دو صورت تلفظ شده است که برای هرکدام وجه‌تسمیه‌ای گفته‌اند. عالی قاپو که بیشتر در محاورات و مکاتبات متداول است، از کلمه عالی و قاپوی ترکی به معنی درگاه تشکیل می‌شود؛ به‌معنای باب عالی! واژه ترکی «قاپی» پیش از آن‌که جای خود را به «باب» و «باب عالی» بدهد، ابتدا به‌معنای کاخ سلطان بود. همان طور که باب عالی در عثمانی معمول بود، بین ایرانیان شیعه نیز چنین بابی وجود داشت که مانند باب عالی عثمانی مورد احترام بود. ازاین‌رو، کلیه کسانی که می‌خواستند وارد عالی‌ قاپو شوند باید خم‌ می‌شدند، آستانه را می‌بوسیدند و داخل می‌شدند. طبق روایات تاریخی حتی شاه‌ عباس نیز هنگام ورود به این عمارت از اسب پیاده می‌شد. علاوه بر این، عالی‌قاپو محل تحصن مقصران و گناهکاران بود و هر گناهکاری که به عالی‌ قاپو راه می‌یافت، کسی نمی‌توانست او را از آنجا بیرون بیاورد، مگر به امر شاه صفوی! 

    2
  • avatar
    🇮🇷asir_ahmad🇵🇸.🇾🇪
    پنجشنبه 05 خرداد ماه 1401

    زیباست

    2
  • avatar
    استقلال 1398
    یکشنبه 30 مرداد ماه 1401

    عالی قاپو رو باید چندروز بری ببینی از زیبایش وجذابیتش هرچی بگی کم گفتی

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 08 دی ماه 1400

    سلام قاپو در زبان ترکی به معنای در میباشد / ایم مکان واقعا خیلی شگفت انگیزه مخصوصا وقتی در ارتفاع آن قرار میگیری و منظره میدان نقش جهان نگاه میکنی / اصفهان واقعا نصف جهانه

    2
  • avatar
    مهدی رستمی
    دوشنبه 25 مهر ماه 1401

    خیلی زیبا و حیرت آوره،اصفهان امثال این آثار بی بدیل رو داره که میگن نصفی جهانِس❤

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 30 بهمن ماه 1400

    بنای دیدنی عالی قاپو دارای معماری حیرت انگیز است؛ به طوری که از هر طرف به آن نگاه کنید، نمایی دیگر می بینید. از پشت بنا 5 طبقه، از کنار 3 طبقه و از طرف میدان نقش جهان در 2 طبقه دیده می شود. البته کاخ عالی قاپو اصفهان در مجموع با طبقه همکف 6 طبقه دارد. از بالای عمارت عالی قاپو می توانید تمام مناظر شهر اصفهان را مشاهده نمایید. عمارت عالی قاپو درابتدا بنایی ساده بوده است. به تدریج به دستور شاه عباس طبقه هایی به آن اضافه شد. این کاخ و اثر تاریخی در 5 مرحله بنا شد. در ساخت بنای تاریخی عالی قاپو استادانی بنام و معماران معروف مسجد جامع عباسی و شیخ لطف الله همکاری داشتند. ارتفاع بنای تاریخی عالی قاپو 48 متر است. بنای باستانی عالی قاپو در حقیقت مکانی برای اقامت شاه عباس صفوی بود. شاه عباس صفوی از عمارت عالی قاپو برای دعوت از مهمانان مهم و عالی رتبه استفاده می کرد. شاه عباس اول  در سال 973 خورشیدی دستور داد کاخ زیبای عالی قاپو ساخته شود. این رخداد پس از انتخاب اصفهان به عنوان پایتخت به جای قزوین اتفاق افتاد. مینیاتورها و گچبری های عمارت عالی قاپو هنر دست هنرمندان دوره صفوی است که بسیار چشم نواز و زیباست. نام بنای عالی قاپو در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است و در لیست میراث جهانی یونسکو به منزله قسمتی از میدان نقش جهان قرار دارد. در دوره صفویان، عمارت عالی قاپو اصفهان با نام های «قصر دولت خانه» و «دولت خانه مبارکه نقش جهان» معروف بود.

    2
  • avatar
    علی تنکابنی
    پنجشنبه 12 اسفند ماه 1400

    کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلا قاپی) ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد، مینیاتورهایی است که کار هنرمند معروف عصر صفوی رضا عباسی است و همچنین گچبری‌های آخرین طبقه کاخ عالی قاپو که تالار آن «اتاق موسیقی» یا «اتاق صوت» نیز نامیده می‌شود. شاه عباس از ایوان عالی قاپو چوگان‌ها و نمایش ها را در میدان نقش جهان تماشا می‌کرده همچنین در عالی قاپو به امور مملکت می‌پرداخته و قانون‌های لازم را صادر می‌کرده از دیگر کاربرد این کاخ می‌توان به پذیرایی از مهمانان ویژه شاه اشاره کرد ساخت این بنا پس از انتقال پایتخت از قزوین به اصفهان توسط شاه عباس اول، بین سالهای ۹۷۳ تا ۹۷۷ خورشیدی، بعنوان مقر و دولتخانه حکومتی سلاطین صفوی آغاز شد. آلاقاپو در زمان حکومت ترک‌زبانان ساخته شده حکومتی که حتی نام سربازان یا قشون نیز ترکی است مانند قره قویونلوها (صاحبان گوسفندان سیاه) و آق قویونلوها (صاحبان گوسفندان سفید) و قزلباشها (قزل یعنی قرمز و باش در ترکی به معنای سر میباشد). مؤسس سلسله صفوی نیز اردبیلی بوده‌است. قاپو یا قاپی در زبان ترکی به معنی در، و آلا به معنی رنگارنگ می‌باشد. اسناد معتبری که در صحت نام آلا قاپو می‌توان به آن رجوع نمود کتاب خلسه اعتماد السلطنه صفحه ۲۲۹ و همچنین سفرنامه خراسان ناصر الدین شاه صفحه ۹۸ و سفرنامه سوم فرنگ ناصر الدین شاه صفحه ۴۸ که با قطعیت نام آلا قاپو در آن ذکر شده‌است. نمونه های دیگر استفاده شده از کلمه آلا میتوان به ماهی قزل آلا اشاره کرد (قزل در ترکی به معنی قرمز و آلا یعنی رنگارنگ) میباشد . نمونه دیگر کوه های آلا داغ در زنجان و در اهر موجود می باشد به معنی کوه های رنگارنگ . شهر آلا چاتی در ترکیه و نمونه های زیاد دیگر

    2
  • avatar
    کایا
    پنجشنبه 30 فروردین ماه 1403

    جلوه هنر و زیبایی

    1
  • avatar
    darkoob1
    جمعه 17 فروردین ماه 1403

    شاهکاری از معماری ایرانی و هنر اسلامی

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 07 فروردین ماه 1403

    واقعا عالی نیست؟

    1
  • avatar
    بابک
    جمعه 03 فروردین ماه 1403

    فوق العاده زیبا

    1
  • avatar
    نیلوفر
    دوشنبه 06 فروردین ماه 1403

    خیلی زیباست

    1
  • avatar
    Ali
    جمعه 03 فروردین ماه 1403

    خیلی خوب و زیبا بود.

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 27 اسفند ماه 1402

    زیباست 🤩

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 25 اسفند ماه 1402

    عالیه

    1
  • avatar
    شازده
    یکشنبه 06 اسفند ماه 1402

    معماری بی نظیر و شگفت انگیز

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 25 دی ماه 1402

    مکانی بسیار زیبا و دیدنی

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 22 دی ماه 1402

    عمارت زیبا و تاریخی عالی قاپو✌️

    1
  • avatar
    علی
    دوشنبه 04 دی ماه 1402

    یکی از عالی ترین و دیدنی ترین مکان های تاریخی اصفهانه #عمارت_عالی_قاپو #اصفهان_نصف_جهان

    1
  • avatar
    امیرحسین
    پنجشنبه 21 دی ماه 1402

    کاخ عالی‌قاپو (نام اصلی آلا قاپی)؛ ساختمانی است که در واقع در ورودی دولتخانه صفوی بوده و در ابتدا شکلی ساده داشته، به مرور زمان و در طول سلطنت شاه عباس طبقاتی به آن افزوده شدند و در زمان شاه عباس دوم ایوان ستوندار به آن افزوده شد. این بنا در ضلع غربی میدان نقش جهان و روبروی مسجد شیخ لطف‌الله واقع شده‌است. ارتفاع آن ۴۸ متر است و ۶ طبقه دارد که با راه‌پله‌های مارپیچ می‌توان به آنها رسید. آنچه باعث گردیده‌است عالی قاپو در زمره آثار باشکوه و بسیار نفیس عصر صفوی قرار گیرد، مینیاتورهایی است که کار هنرمند معروف عصر صفوی رضا عباسی است و همچنین گچبری‌های آخرین طبقه کاخ عالی قاپو که تالار آن «اتاق موسیقی» یا «اتاق صوت» نیز نامیده می‌شود.

    1
  • avatar
    عاشق ایران زمین
    چهارشنبه 06 دی ماه 1402

    کاخ عمارت عالی قاپو واقعا زیبا وعالیه حتمااصفهان رفتین ببینید

    1
  • avatar
    اگان
    چهارشنبه 19 مهر ماه 1402

    عمارت زیبای عالی قاپو

    1
  • avatar
    محمد
    یکشنبه 05 شهریور ماه 1402

    جالب است بدانید که یکی از ویژگی های خاص کاخ عالی قاپو این است که در هر سو نمایی متفاوت دارد به طوری که : از جلو بناد۲ طبقه از پشت ساختمان ۵ طبقه از طرفین بنا ۳ طبقه ولی در واقع این کاخ ۶ طبقه است!!!

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 04 مرداد ماه 1402

    بسیار زیبااااا لذت بردم هزینه ورودی تیر ۱۴۰۲ مبلغ ۵ تومن از بالا عمارت میشه عکسای قشنگی از میدان گرفت درصورتی که بخوای بری کافی شاپ میدان که طبقه بالاست اولا ۱۰۰ تومن ورودی شون یک نوشیدنی هم مهمونشونید دوما برخوردشون اصلا جالب نیست سوم حتی برای بچه ۴ ساله هم ورودی باید بدین تاوقتی عمارت عالی قاپو زیبا هست چرا برید کافی شاپ که اصلا برخورد خوبی ندارن ...

    1
  • avatar
    محسن علی بابا
    چهارشنبه 15 شهریور ماه 1402

    کاخ عالی قاپو از زیباترین بناهای تاریخی به جا مانده از دوران حکومت صفویان و از مشهورترین جاهای دیدنی اصفهان است. کاخ یا عمارت عالی قاپو در ضلع غربی میدان نقش جهان اصفهان و مقابل مسجد شیخ لطف الله قرار دارد. در گذشته از عمارت عالی قاپو با نام‌های «دولتخانه مبارکه نقش جهان» و «قصر دولتخانه» نیز یاد می‌کردند. کاخ عالی قاپو ۱۸۰۰ متر مربع مساحت، ۶ طبقه و ۳۸ متر ارتفاع دارد. عالی‌قاپو تنها بنایی است که نسبت به سایر بناهای پیرامون میدان پیش‌آمدگی دارد و در زمان خود نمادی از قدرت حکومتی به شمار می‌رفت و با معماری زیبا بر پایه چوب، از بزرگ‌ترین و باشکوه‌ترین بناهای آن دوران محسوب می‌شد.

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 21 شهریور ماه 1402

    عالی و دیدنی

    1
  • avatar
    Hamid
    شنبه 25 شهریور ماه 1402

    متاسفانه فقط اسمش مونده. 5 تومن ورودی. ساعت 5 عصر تعطیل میشه. فقط قسمت بالکنش بازه در طبقه دوم بقیه قسمتا بسته برای بازدید باید دو طبقه با پله مارپیچ بالا برین تا به بالکن یا تراس خیلی بزرگ برسین که میدان نقش جهان زیر پاتو و برای عکس گرفتن زاویه خوبی میده پرسنل ش.......

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 13 مرداد ماه 1402

    عالی قاپو ، کاخ و شاه نشین دوره صفوی ، یادگاری از عصر شاه عباس که متاسفانه بسیاری از نگارگریهای زیبای آن به دست نابخردان تخریب گشته.

    1
  • avatar
    Amin
    جمعه 16 تیر ماه 1402

    عالی قاپو اصفهان بنایی دیرینه و دیدنی است که دیدنش را نباید از دست داد! البته وجود چنین بنایی در اصفهان که با عنوان «نصف جهان» معروف است، چندان عجیب نیست. کاخ عالی قاپو با نمایی شگفت انگیز و معماری باشکوه ایرانی یکی از مکان های گردشگری شهر اصفهان است. مسافران بسیاری در بازه سفر خود به اصفهان بازدید از بنای تاریخی عالی قاپو را جای می دهند تا هنر و معماری ایرانی را بر چهره این بنای باستانی مشاهده کنند. اگر شما هم می خواهید از کاخ عالی قاپو در اصفهان دیدن کنید، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه شوید تا باهم به اصفهان سفر کنیم و با کاخ عالی قاپو آشنا شویم.معماری کاخ عالی قاپو، عمارتی برای شاهان صفوی بنای دیدنی عالی قاپو دارای معماری حیرت انگیز است؛ به طوری که از هر طرف به آن نگاه کنید، نمایی دیگر می بینید. از پشت بنا 5 طبقه، از کنار 3 طبقه و از طرف میدان نقش جهان در 2 طبقه دیده می شود. البته کاخ عالی قاپو اصفهان در مجموع با طبقه همکف 6 طبقه دارد. از بالای عمارت عالی قاپو می توانید تمام مناظر شهر اصفهان را مشاهده نمایید. عمارت عالی قاپو درابتدا بنایی ساده بوده است. به تدریج به دستور شاه عباس طبقه هایی به آن اضافه شد. این کاخ و اثر تاریخی در 5 مرحله بنا شد. در ساخت بنای تاریخی عالی قاپو استادانی بنام و معماران معروف مسجد جامع عباسی و شیخ لطف الله همکاری داشتند. ارتفاع بنای تاریخی عالی قاپو 48 متر است.پیشینه تاریخی عمارت زیبای عالی قاپو بنای باستانی عالی قاپو در حقیقت مکانی برای اقامت شاه عباس صفوی بود. شاه عباس صفوی از عمارت عالی قاپو برای دعوت از مهمانان مهم و عالی رتبه استفاده می کرد. شاه عباس اول در سال 973 خورشیدی دستور داد کاخ زیبای عالی قاپو ساخته شود. این رخداد پس از انتخاب اصفهان به عنوان پایتخت به جای قزوین اتفاق افتاد. مینیاتورها و گچبری های عمارت عالی قاپو هنر دست هنرمندان دوره صفوی است که بسیار چشم نواز و زیباست. نام بنای عالی قاپو در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است و در لیست میراث جهانی یونسکو به منزله قسمتی از میدان نقش جهان قرار دارد. در دوره صفویان، عمارت عالی قاپو اصفهان با نام های «قصر دولت خانه» و «دولت خانه مبارکه نقش جهان» معروف بود

    1
  • avatar
    ابوالفضل
    جمعه 12 اسفند ماه 1401

    عالی

    1
  • avatar
    حسین
    جمعه 04 فروردین ماه 1402

    بهترین جای دنیا

    1
  • avatar
    shematat
    یکشنبه 06 فروردین ماه 1402

    اوج هنر و معماری ایرانی

    1
  • avatar
    مجتبی
    شنبه 26 فروردین ماه 1402

    جذاب و دیدنی

    1
  • avatar
    m. kh
    شنبه 09 اردیبهشت ماه 1402

    خاص ترین عمارت اصفهان که واقعاً ارزش بازدید دارد. بلیط ورودی برای هر نفر اردیبهشت ۱۴۰۲ فقط ۵هزار تومان.

    1
  • avatar
    محمد جیمز
    سه شنبه 12 اردیبهشت ماه 1402

    واقعا حس ایرانی بودن رو داره

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 16 اردیبهشت ماه 1402

    خیلی عالی بود

    1
  • avatar
    amir.b
    پنجشنبه 21 اردیبهشت ماه 1402

    این عمارت با معماری با شکوهش، از نمای جلویی دو طبقه هست و از پشت ۵ طبقه دیده میشه. من که واقعا کیف کردم از این همه زیبایی. توصیه میکنم حتما سر بزنید

    1
  • avatar
    مای کرافت
    شنبه 23 اردیبهشت ماه 1402

    عالیه چند روز دیگه رایگان میشه پیشنهاد میکنم حتما یه سر بزنید

    1
  • avatar
    آریا
    دوشنبه 12 تیر ماه 1402

    بسیار جای زیبا و باستانی بود

    1
  • avatar
    عبدالله دلشادی
    دوشنبه 12 تیر ماه 1402

    جای خوبی است

    1
  • avatar
    امیررضا
    یکشنبه 18 تیر ماه 1402

    هنری زیبا و جهانی از دوران صفویه

    1
  • avatar
    اصفهانگردی با عموکمال
    سه شنبه 20 تیر ماه 1402

    میخوای با این مکان بیشتر آشنا بشی و بدونی چرا از روبرو ساختمان دو طبقه و از کنار سه طبقه و از پشت ساختمان پنج طبقست؟ پس با عموکمال اصفهان را بیشتر بشناس

    1
  • avatar
    z.r.x.b p.e
    شنبه 25 فروردین ماه 1403

    جای خیلی قشنگیه

  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 21 فروردین ماه 1403

    فروردین ۱۴۰۳

  • avatar
    آرین
    یکشنبه 22 مرداد ماه 1402

    عمارتی با شاهکار معماری و زیبایی بی حد و مرز. یکی از زیباترین بنا های شهر اصفهان که بازدید از آن در کنار بازدید از میدان نقش جهان واجب است. عالی قاپو یکی از دلایل اصلی سفر به اصفهان است.

  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 08 شهریور ماه 1402

    جالب بود

  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 09 مهر ماه 1402

    فوق‌العاده زیبا ودلنشین


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده عمارت عالی قاپو واقع شده‌اند:

  • سرای تاریخی منجم
  • خانه تاریخی حیدر میرزا
    (5.0)
    هاتف، نواب حیدر میرزا، گلبهار، شقایق 4
  • گذر آقا نورالله نجفی
    (5.0)
    نجفی
  • طاق چشمه ای بازارچه نو
    (5.0)
    حکیم، نرسیده به بازارچه نو
  • تالار تیموری
    (4.5)
    استانداری، بین خورشید و حکیم
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط omidkhodabandeh(۱۳۸۵/۱/۵) (شهریار سطح ۹ نشان) در تاریخ یکشنبه 02 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی عمارت عالی قاپو اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: یکشنبه 02 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد عمارت عالی قاپو در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه عمارت عالی قاپو ندارد.
    location استان اصفهان، اصفهان، استانداری، سعدی
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری عمارت عالی قاپو

    شنبه 09:00 تا 17:00
    یک‌شنبه 09:00 تا 17:00
    دوشنبه 09:00 تا 17:00
    سه‌شنبه 09:00 تا 17:00
    چهارشنبه 09:00 تا 17:00
    پنج‌شنبه 09:00 تا 17:00
    جمعه 09:00 تا 17:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo