ایستگاه مترو دروازه دولت (ایستگاه مترو) در محله بهارستان تهران و خیابان انقلاب اسلامی واقع شده است. این ایستگاه یکی از سه ایستگاه مترو در محله بهارستان تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان امیر اعلم، موزه پمپ بنزین دروازه دولت و مجتمع تجاری اداری بهار و همچنین کافه قنادی اوریانت، فست فود هایدا - شعبه دروازه دولت، گالری هنری آب انبار، کلینیک خانواده ایرانی شعبه فردوسی و مانتو فرم ویدا قرار گرفته است.
آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار دوشنبه 06 آذر ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و بهروز شدهاند. این بهروزرسانی توسط کاربران نشان انجام شده است.(چنانچه در اطلاعات ثبتشده یا موقعیت جغرافیایی ایستگاه مترو دروازه دولت اشکالی مشاهده کردید میتوانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)
واقن میشه گفت شلوغ ترین ایستگاه مترو تهران همین دروازه دولت هست، دوستانی ک از این تردد میکنن میدونن چی میگم
3یکی از پرتردد ترین ایستگاه های مترو تهران که محل تلاقی دو خط شلوغ و اصلی مترو را بهم میرسونه 👍🌹🤩👏
3از شلوغترین ایستگاههای مترویِ تهرانِ بزرگ؛ به علت تقاطع خط یک و چهار
3ایستگاه شلوغ ،اما پر خاطره
1این ایستگاه تقاطع خط 1و خط 4 است. در کنار این ایستگاه میدان میوه و تره بار سعدی قرار دارد. در کنار این ایستگاه به سمت جنوب خیابان سعدی لوازم بهداشتی و کاربری و شیرالات حمام و دستشویی و آشپزخانه هست.
1پله برقی و اسانسور نداره و برای کالسکه و ویلچر افتضاحه
1شلوغ ترین تقاطع مترو تهران
متروی دروازه دولت در محله ای به همین نام قرار دارد. در واقع در انتهای خیابان باب همایون که نیمه شمالی محوطه ارگ را از شمال به جنوب به دو قسمت میکرد و در محل دروازه قدیمی که افغان ها در حصار ارگ تهران برای موارد اضطراری و فرار ایجاد کرده بودند، در سال ۱۲۵۰ هجری شمسی همزمان با ایجاد خیابان الماسیه دروازه بزرگی توسط محمد رحیم خان علا الدوله (امیرنظام) ساخته شد که به همان نام قدیم آن یعنی دروازه دولت معروف گردید. این دروازه از سویی به میدان جدیدالتاسیس توپخانه باز می شد و از سوی دیگر به ارگ شاه راه داشت. دروازه دولت قدیم بنایی سه طبقه و سه دهانه رفیع و عظیم بود، که دهانه میانی آن بزرگتر بود. بالای دهانه میانی یک مهتابی ستون دار، و بالای دهانه های طرفین دو اتاق قرینه یکدیگر ساخته بودند. بنا به طور کلی با کاشیکاری نسبتا زیبایی آراسته شده بود. درهای دروازه را از چدن یکپارچه در قرخانه دولتی ریخته بودند، و ساختن این گونه درهای بزرگ یکپارچه در تهران تا آن زمان سابقه نداشت. در دوره رضاخان و به منظور گسترش و مدرن سازی شهر تهران دستور تخریب دروازههای این شهر صادر شد. بدین ترتیب این آثار ارزشمند تاریخی نیز، مانند بسیاری دیگر از آثار تاریخی تهران عصر قاجاریه نابود گردید. و در نهایت زمانی رسید که مترو در این منطقه راه اندازی شد، اما باعث نشده که رنگ و بوی قدیمی و دلچسب این منطقه تغییر پیدا کند.