بنای یادبود - باز است : ۹ تا ۲۴
ساعت کاری: باز است - ۹ تا ۲۴
آیت الله شهید مرتضی مطهری یکی از یاران با وفای امام خمینی رحمة الله علیه بودندکه ایشون معلم در یکی از مدارس مشغول به تدریس بودند روحشون شاد، خدا رحمتشون کنه.
روح ایشان شاد
روحِ بزرگ عالم جهان تشیع، روشنفکر واقعی، با پیامبر ص محشور باد
معلم در کلام استاد مطهری: معلم باید نیروی فکری متعلم را پرورش دهد و او را به سوی استقلال رهنمون شود. باید قوه ابتکار او را زنده کند.
رحمت خدا بر روح مطهرش
دومین شهیدی که بعد از انقلاب ترور شد استاد شهید مرتضی مطهری بود امام خمینی فرمودند مطهری حاصل عمرم بود
رحمت الله علیه
مرتضی مطهری (۱۲۹۸- ۱۳۵۸ش) مشهور به شهید مطهری یا استاد مطهری، متفکر و نویسنده شیعه در قرن چهاردهم هجری و از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی بود. مطهری از افراد تأثیرگذار و از رهبران فکری انقلاب اسلامی ایران به شمار میرود. وی ریاست شورای انقلاب را تا روز شهادت بر عهده داشت. پیش از انقلاب اسلامی، مبارزات فکری مطهری در مقابله با جریانات فکری مارکسیستی در ایران نقش قابل توجهی در رویگردانی جوانان از این تفکرات داشت. او از بنیانگذاران حسینیه ارشاد است. مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزههای اسلام و تشیع، از ویژگیهای فعالیتهای فکری مطهری است. مطهری، آموزههای اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه میشد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار میداد. کتابهای او در موضوعات مختلف دینی بارها به زبانهای مختلف منتشر شده است. سالروز شهادت مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیینهای بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار میشود.
انسانی بینظیر در تاریخ که هرگز تکرار نخواهد شد... رحمتالله علیه.
روحشش شاد
مطالعه آثار ایشان برای نسل جوان بسیار مفید است، خدا رحمتش کند.
ایشان عالم بسیار بزرگی بودند روحشان شاد
آرامگاه شهید مرتضی مطهری (بنای یادبود) در محله ارم قم و خیابان ورودی حرم مطهر واقع شده است. و بهصورت شبانهروزی به مراجعهکنندگان خدمات ارائه میدهد این بنا یکی از پنجاه و یک بنای یادبود در محله ارم قم میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی بام الغدیر، حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه، موزه آستان مقدس حضرت معصومه و پاساژ قدس و همچنین صحن حضرت معصومه، ایوان آینه صحن اتابکی، آرامگاه پروین اعتصامی، مسجد اعظم و مدرسه علمیه فیضیه قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این بنا یکی از بناهای یادبود خوب این منطقه میباشد.