مسجد
مسجد اعظم مکانی برای عبادت دارای فضایی بسیار قدیمی، دلنشین، مذهبی با معماری ایرانی اسلامی
به دلیل بزرگ بودنش به این نام خوانده شده و یکی از قدیمی ترین بناهای تاریخی قم محسوب میشه
مسجد قدیمی و فضای بسیار خوب با معماری خوب و درکل محیطی آرامش بخش و معنوی
مسجد بزرگ با معماری زیبا وو فضای دلنشین امکانات خوبی داره
از مساجد مهم شهر مقدس قم که مؤسس آن مرحوم آیت الله بروجردی بودند.
مسجد اعظم قم همچنین معروف به مسجد آیتالله بروجردی مسجد بزرگی در جوار آرامگاه حضرت فاطمه معصومه است که در سال ۱۳۳۹ خورشیدی به سعی و اهتمام سید حسین طباطبایی بروجردی ساخته شد. بخشی از محل ساختمان مسجد، بنای متروکه عمارت شاهی (کاخ کیکاووس میرزا، پسر سیودوم فتحعلیشاه و حاکم قم) و نیز مسافرخانههای شخصی بود. با توجه به اینکه سه طرف صحن حرم به وسیلۀ مدرسه فیضیه و میدان آستانه و خیابان صحن موزه احاطه شدهبود و طرف دیگر هم متصل به مکانهای یادشده بود، نیاز به احداث فضایی سرپوشیده برای زائران و نمازگزاران وجود داشت. در ۲۱ تیر ۱۳۳۳ (مصادف با زادروز علی بن موسی الرضا) کلنگ احداث این مسجد توسط آیتالله بروجردی زدهشد و شش سال بعد، در ۱۳۳۹، مسجد اعظم گشایش یافت.
مسجدی بزرگ و معنوی با معماری بسیار زیبا ساخته ی جناب لر زاده
نماز جماعت و نوسازی سقف مسجد اعظم قم کنار حرم مطهر حضرت معصومه س 💚🌷
معمار این بنا حسین لرزاده بوده، و از جمله مساجد سه ایوانی است. ارتفاع گنبد ۲۴ متر است. این مسجد را مثلثی تشکیل میدهد که ضلع جنوبی آن در حدود ۱۲۰ متر و قاعده آن شاید به ۱۰ متر هم نمیرسد. اما با دقت نظر استاد حسین لرزاده که یکی از معروفترین معماران آن عصر است، این بنا با وجود چنین مشکلی، با طراحی بسیار مناسب به انجام رسیده است. این مسجد که ساخت آن در سال ۱۳۳۹ خاتمه می یابد، از معماری و کاشی کاری هنرمندانه ای برخوردار است.
معماری زیبا و خیره کننده ای داره
محراب زیبای مسجد اعظم
مسجد بزرگ در کنار حرم مطهر بسیار عالی است
بزرگترین مسجد و بهترین مسجد از مساجد قم همین مسجد اعظم خودمونه🤲😇
اذان نماز مغرب
مسجد اعظم (مسجد) در محله ارم قم و خیابان ورودی حرم مطهر واقع شده است. این مکان یکی از ده مسجد در محله ارم قم میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه، موزه آستان مقدس حضرت معصومه و پاساژ قدس و همچنین صحن حضرت معصومه، ایوان آینه صحن اتابکی، آرامگاه پروین اعتصامی، مدرسه علمیه فیضیه و آرامگاه شهید مرتضی مطهری قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.