فرهنگسرای نیاوران، سوت و کوره فعالیت خاصی ندارن مدیریت ضعیفی دارن و الان بی روح شده حوض ها بی اب هستن
فضای پارکش رو دوست دارم.برای خانوما امکانات جالبی داره
یکی از فضاهای دوست داشتنی و بسیاد آرامش بخش مخصوصا به دلیل خلوتی و همچنین دارا بودن یک کافه خوب و زیبا در داخل فرهنگسرا
با سلام میخواهم درباره فرهنگسرای نیاوران دانستی هایی را برایتان بگویم: فرهنگسرای نیاوران مجموعهای فرهنگی است در شمال شرقی تهران. این مجموعه در دههٔ ۱۳۵۰ توسط کامران دیبا طراحی شد. زیر بنای فرهنگسرای نیاوران ۱۱۰ هزار متر مربع است که در بخشهایی از یک باغ خصوصی که بدون استفاده مانده بود، ساخته شد. در ابتدا قرار بود در این باغ یک دفتر ویژه برای مدیریت مراکز خیریه و انجمنهای علمی و فرهنگی ساخته شود اما به پیشنهاد کامران دیبا یک مجموعهٔ فرهنگی در بخشهایی از این باغ ساخته شد و از دفتر مخصوص شهبانو فرح پهلوی جدا شد. واژهٔ فرهنگسرا نخستین بار توسط نخستین مدیر این مجموعه استفاده شد و فرهنگسرای نیاوران نخستین فرهنگسرای ایران است که سرآغاز ایجاد فرهنگسراهای دیگری در ایران شد. تا پیش از انقلاب ۱۳۵۷ این فرهنگسرا تحت نظر وزارت فرهنگ و هنر قرار داشت و پس از انقلاب به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد و مدتی به عنوان دانشکده هنر کاربرد داشت اما در ۱۳۷۴ خورشیدی به کارکرد کنونیاش یعنی فرهنگسرا تغییر کاربری داد و در حال حاضر تنها فرهنگسرای متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
نهمین فستیوال پیانو کلارا دی ماه 1403
سالن تئاتر و نمایشگاهش واقعاا یک سر و گردن از هم ردیف هاش بالاتره
فرهنگسرای نیاوران در سال ۱۳۵۷ با الهام از معماری سنتی ایران نظیر طاقهای مرسوم روستایی و نورگیرهایی برگرفته از بادگیرهای کویری افتتاح شد. با این حال، استفاده از بتن و سنگ همراه با فرم هندسی منجر به خلق سازهای زیبا از ترکیب مدرنیته و سنت شدهاند. این موضوع حتی در محوطه سبز فرهنگسرا نیز به چشم میخورد که از معماری باغهای ایرانی الهام گرفته شده است. این فرهنگسرا یکی از فعالترین مجموعههای فرهنگی هنری تهران است که بهمنظور برگزاری برنامههای هنری در زمینه هنرهای تجسمی، موسیقی و نمایش به کار میرود. سالن خلیج فارس (اجرای تئاتر، کنسرت و برگزاری سمینار)؛ سالن گوشه (اجرای نمایش و کلاسهای آموزشی)؛ کتابخانه (کتابهای تخصصی هنر) و دو نگارخانه سایر بخشهای فرهنگسرا را تشکیل میدهند.
یکی از فعالترین فرهنگسراهای پایتخت، فرهنگسرای نیاوران است. این مجموعه فرهنگی هنری، با وسعت ۱۱۰ هزار متر مربع، محل برگزاری برنامهها و رویدادهای متنوع در زمینههای تخصصی است و ساختمان مجموعه با معماری پستمدرنیستی در میان باغ جلوهگری میکند.فرهنگسرای نیاوران نام مجموعهای فرهنگی هنری است که کار ساخت آن در سال ۱۳۵۵ آغاز شد و در سال ۱۳۵۶ به پایان رسید. این بنا از نظر معماری و فعالیتهایی که در آن صورت میگیرد، دارای اهمیت بالایی است.در این مجموعه نشستهای نقد و بررسی رویدادهای هنری، نمایش، گالریهای هنری، کارگاههای هنری، اجرای کنسرت، نشستهای رسانهای اهالی فرهنگ و هنر و بسیاری رویدادهای فرهنگی و هنری دیگر انجام میگیرد. یکی از موارد تحسین برانگیز فرهنگسرای نیاوران، فعال بودن سایت آن و ارائه برنامه هفتگی دقیق در این سایت است که متاسفانه در سایر مراکز فرهنگی و هنری و تاریخی و بهطور کلی گردشگری کشورمان بسیار کم به چشم میخورد. بنای فرهنگسرای نیاوران با بهرهگیری از معماری پستمدرنیستی و المانهای معماری کهن ایرانی در میان باغ جای گرفته است. کار طراحی بنا را کامران دیبا به عهده داشت، کسی که در کارنامه خود طراحی بناهایی نظیر دفتر فرح پهلوی را داشته است. وی در طراحی این بنا از طاقهای مرسوم روستایی و نورگیرهایی استفاده کرد که برگرفته از بادگیرهای کویری هستند.
یکی از فضاهای دوست داشتنی و بسیاد آرامش بخش مخصوصا به دلیل خلوتی و همچنین دارا بودن یک کافه خوب و زیبا در داخل فرهنگسرا
ی مجموعه زیبا و متنوع ک ورودی نداره ولی بدون پارکینگ ب همراه تجهیزات قدیمی
فرهنگسرای نیاوران، سوت و کوره فعالیت خاصی ندارن مدیریت ضعیفی دارن و الان بی روح شده حوض ها بی اب هستن
فضای پارکش رو دوست دارم.برای خانوما امکانات جالبی داره
فرهنگسرای نیاوران (مرکز فرهنگی) در محله حصار بوعلی تهران و خیابان خان سفید واقع شده است. این مرکز یکی از دو مرکز فرهنگی در محله حصار بوعلی تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ نیاوران، کاخ موزه صاحبقرانیه و اطلس مال و همچنین روزنامه فروشی بوستان نیاوران، مسجد حصار بوعلی، سرآشپز، کافه گالری نیاوران و کانون زبان ایران شعبه نیاوران قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مرکز یکی از مراکز فرهنگی خوب این منطقه میباشد.