آرامگاه
مرد وارسته و عارف سالک الی الله حضرت آیت الله العظمی بهجت
مرد بسیار بزرگ و با خدا
آرامش بخش
آیت الله العظمی محمدتقى بهجت (۱۲۹۴ - ۱۳۸۸ ش)، فقیه عارف، مرجع تقلید شیعه و از شاگردان برجسته سید علی قاضی و محمدحسین غروى اصفهانى بود. آیت الله بهجت از اوان جوانی مراحل عرفان و سیر و سلوک را آغاز نمود و دارای کرامات و مکاشفات غیبیه بود. از ایشان آثار ارزشمندی در موضوع فقه و اصول مانند «مباحثالاصول» برجای مانده است. شهید مطهری و آیت الله جوادی آملی از شاگردان او هستند.
یا امیر المومنین علی علیه السلام
عالم برجسته اسلام
عبد صالح خدا
آیتالله بهجت: انجام واجبات و ترک حرام ها
تازگیا تولیت حرم یه کار قشنگی کرده هر روز از ساعت 1 تا 3 و نیم ویژه خانوم هایی که دوست دارن از نزدیک قبر ایشون رو زیارت کنن دمه تولیت گرم
روحش شاد انسان وارسته و با خدا مومن واقعی
قبل از به دنیا آمدن آیتالله بهجت، پدر ایشان به بیماری سختی دچار شده و در زمان بیماری صدایی میشنود و کسی به ایشان میگوید که محمدتقی در راه است. همین امر نشان میدهد که آیتالله محمدتقی بهجت ذخیرة الله است و گوهر خاص و نایابی است که خداوند عطا کرد. • مرحوم آقای بهجت قبل از ۱۸ سالگی به درجه اجتهاد رسیدند. • با یک واسطه از شیخ عباس قوچانی نقل میکنند: محضر استادمان میرزا علی آقای قاضی بودیم، استاد فرمودند شیخ محمدتقی بهجت نامهای نوشته و در این نامه مسئلهای را سؤال کرده است: "اگر کسی 3 روز روح را از بدن خارج کند حال که روح به بدن بازگردد آیا باید قضای نماز را به جای آورد؟" استاد بیان کردند: من مطمئن هستم این کار، کار خود شیخ محمدتقی بهجت است و ایشان سیر ملکوتی داشته است. آیتالله بهجت بهعلت علاقه وافری که به امام خمینی داشتند از ابتدای نهضت همراه ایشان بودند. متقابلاً علاقه امام به آیتالله بهجت نیز فوقالعاده بود. حضرت امام میگفتند که آقای بهجت صاحب موت اختیاری است و قدرت خلع دارد و میتواند روح را از بدن خودش خارج کند. منبع موثقی از آیتالله بهجت نقل کردند که ایشان در خواب دیدند که حضرت امام زمان(عج) در مجلسی حضور داشتند، علمای بزرگ اسلام هم در خدمت آقا امام زمان(عج) بودند، آیتالله خامنهای وارد شدند و امام زمان(عج) جلوی پای ایشان تمامقد بلند شدند و برای ایشان جایی برای نشستن باز کردند. آیتالله بهجت مسیرشان و عادتشان این بود که در امور مدیریتی کشور دخالت نمیکردند که این خودش تقویت مدیریت کشور و رهبری بود، ولی دلسوزی و دعایشان را داشتند و در خلوتها، آنچه لازم خیرخواهی بود به آقایان میفرمودند.
درود بر بهجت
مثل ایشان در حال حاظر سراغ ندارم روح بلند ایشان در جوار حرم مطهر فاطمه معصومه همواره شاد و خرسند است
مزار آیت الله محمد تقی بهجت (آرامگاه) در محله ارم قم و خیابان ورودی حرم مطهر واقع شده است. این بنا یکی از بیست و دو آرامگاه در محله ارم قم میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه، موزه آستان مقدس حضرت معصومه و پاساژ قدس و همچنین صحن حضرت معصومه، ایوان آینه صحن اتابکی، آرامگاه پروین اعتصامی، مسجد اعظم و مدرسه علمیه فیضیه قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این بنا یکی از آرامگاههای خوب این منطقه میباشد.