نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
thumbnail iconسایر عکس‌ها

موزه گنجینه قرآن و نفایس

4/9
23 رای
موزه
Work Hour Iconساعت کاری: تعطیل
  1. جمعه (امروز)تعطیل
  2. شنبه۸ تا ۱۲:۳۰
  3. یکشنبه۸ تا ۱۲:۳۰
  4. دوشنبه۸ تا ۱۲:۳۰
  5. سه‌شنبه۸ تا ۱۲:۳۰
  6. چهارشنبه۸ تا ۱۲:۳۰
  7. پنجشنبه۸ تا ۱۱:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات برگزیده موزه گنجینه قرآن و نفایس

  • محب عطار
    محب عطار
    1402/03/18
    • گزارش نظر

    این گنجینه در 22 بهمن سال1364 ش، به عنوان اولین گنجینه تخصصی برای نمایش نسخه‌های خطی قرآن، مرقّعات و آثار هنریِ هنرمندان آستان قدس رضوی، در ساختمان شماره 3 موزه آستان قدس رضوی افتتاح شد و بیش از هشتاد نسخه قرآن نفیس، جلدهای لاکی و تعدادی مرقعات از مجموعه آثار موجود در مخازن آستان قدس رضوی انتخاب و  نمایش داده شد. در سال 1389 و سال 1392 ش، سه تالار به مساحت 650 متر مربع به فضای نمایشی این موزه افزوده شد و یک تالار به نمایش قرآن ‏های پوستیِ مربوط به سه قرن اول هجری (برخی منسوب به خط امامان اطهار(ع))، یک تالار برای نمایش منتخبی از قرآن‏ های نفیس از قرن چهارم تا قرن سیزدهم هجری و تعدادی از مرقعات، و یک تالار به نمایش قطعاتی از آثار خوشنویسی (از قرن نهم تا عصر حاضر).

    3 لایک
  • لَبَیْکَ یٰا حُسِین
    لَبَیْکَ یٰا حُسِین
    1402/10/03
    • گزارش نظر

    عالیه مخصوصا با طرح قدیمیش

    2 لایک

موزه‌های پیشنهادی در نزدیکی موزه گنجینه قرآن و نفایس

عکس موزه فرش

موزه فرش

star4.9
عکس مجموعه موزه های آستان قدس رضوی

مجموعه موزه های آستان قدس رضوی

star4.8
عکس موزه مردم شناسی مشهد (حمام مهدی قلی بیک)

موزه مردم شناسی مشهد (حمام مهدی قلی بیک)

star4.5

دسته‌بندی‌های مرتبط با موزه گنجینه قرآن و نفایس

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی موزه گنجینه قرآن و نفایس

  • حسن
    حسن
    1404/03/23
    • گزارش نظر

    اگه نرفتین حتما برین. فوق العاده بینظیر. فقط ساعات محدودی باز است.

  • اللهم صل علی محمدوآل محمد
    اللهم صل علی محمدوآل محمد
    1404/01/26
    • گزارش نظر

    در این موزه قرآن قدیمی و نفیس، نهج البلاغه ، صحیفه سجادیه، آثار اهدایی رهبر معظم انقلاب، آثار استاد فرشچیان نگهداری می شود، این مکان همه روزه از ساعت هشت تا دوازده و سی دقیقه مفتوح می باشد، و مکان این موزه بین صحن کوثر و بست نواب صفوی قرار دارد.

    عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    2 لایک
  • داودی
    داودی
    1403/11/27
    • گزارش نظر

    بسیار عالی بود

  • مستکین
    مستکین
    1403/11/26
    • گزارش نظر

    موزه قرآن حرم امام رضا در مشهد، یکی از مهمترین مراکز فرهنگی و مذهبی ایران، میزبان نسخههای نفیس و تاریخی قرآن کریم است. این موزه در سال ۱۳۶۴ تأسیس شد و شامل قرآنهای خطی، تزئینی و آثار هنری مرتبط با قرآن است. برخی قرآنها منسوب به ائمه (ع) بوده و از نظر تاریخی و مذهبی اهمیت ویژهای دارند. این موزه نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی ایفا میکند.

  • ونوس
    ونوس
    1403/11/11
    • گزارش نظر

    موزه ای پراز هدایای نفیس و ماندگار که دنیایی از فرهنگ و شعور را در خود دارد مخصوصا موزه فرشچیان

    عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    2 لایک
    arrow
    mehdi
    mehdi
    1403/12/02

    چ عکسهای قشنگی ونوس

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/10/20
    • گزارش نظر

    عالی

  • moba93
    moba93
    1403/06/29
    • گزارش نظر

    من موزه رفتم خیلی زیبا بود

    2 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/05/30
    • گزارش نظر

    این گنجینه در 22 بهمن سال1364 ش، به عنوان اولین گنجینه تخصصی برای نمایش نسخه‌های خطی قرآن، مرقّعات و آثار هنریِ هنرمندان آستان قدس رضوی، در ساختمان شماره 3 موزه آستان قدس رضوی افتتاح شد و بیش از هشتاد نسخه قرآن نفیس، جلدهای لاکی و تعدادی مرقعات از مجموعه آثار موجود در مخازن آستان قدس رضوی انتخاب و نمایش داده شد. در سال 1389 و سال 1392 ش، سه تالار به مساحت 650 متر مربع به فضای نمایشی این موزه افزوده شد و یک تالار به نمایش قرآن ‏های پوستیِ مربوط به سه قرن اول هجری (برخی منسوب به خط امامان اطهار(ع))، یک تالار برای نمایش منتخبی از قرآن‏ های نفیس از قرن چهارم تا قرن سیزدهم هجری و تعدادی از مرقعات، و یک تالار به نمایش قطعاتی از آثار خوشنویسی (از قرن نهم تا عصر حاضر). برخی از آثار مهم به نمایش درآمده در گنجینه قرآن و نفایس، عبارتند از: ـ مجموعه نفیسی از قرآن‏ های خط کوفی نوشته شده بر پوست، منسوب به دست‏خط ائمه اطهار(ع)، با قدمت هزار ساله که شاه عباس صفوی وقف نموده و وقف‏نامه آن توسط شیخ بهایی نوشته شده است. ـ یک جزو از قرآن مربوط به قرن چهارم هـ .ق که در سال 393 ق توسط ابوالقاسم منصوربن محمدبن کثیر (وزیر و صاحب دیوان مسعود و محمود غزنوی) وقف شده است. ـ برگي از قرآن مربوط به قرن چهارم هجری، مشهور به خط پيرآموز. ـ یک جزو از قرآن مربوط به قرن پنجم قمری که واقف و كاتب آن ابوالبركات در رمضان 421 ق است. ـ دو جزو از قرآن نفیس به خط و تذهیب عثمان‌بن حسین ورّاق به تاریخ 466 ق. ـ نسخه ‏های قرآن مربوط به قرن پنجم و شش هجری، با ترجمه فارسی کهن. ـ دو نسخه قرآن به خط ياقوت مستعصمي، برجسته‌ترين خطاط قرن هفتم هجری. ـ هشت برگ از قرآن به خط محقق روی كاغذ خانبالغ، منسوب به خط بايسنقر ميرزا از دوره تیموری. ـ دونسخۀ پارچه ‏ای زيارت‌نامه طوماری شامل جامعۀ كبيره روی پارچه كتان به تاریخ 1221هجری، و مجموعه زيارت وارث و حضرت رضا(ع)، اهدايي استاد محمود فرشچيان. ـ انواع جلد (جلد سوخت، ضربي و لاكي روغنی). ـ انواع قلمدان‌های لاكي روغنی، چوبی منبت‌کاری و خاتم ‏کاری و فلزی، رحل و جعبه قرآن خاتم‌كاری شده ـ انواع وسايل كتابت (قلم، دوات، قلم‏تراش، قيچي و قط‏زن) همچنین تابلو نقاشی قهوه‏ خانه ‏ای مربوط به اوایل دوره قاجار.

    1 لایک
  • نشان دار
    نشان دار
    1403/05/01
    • گزارش نظر

    سلام ما آخر تیر امسال ۱۴۰۳ مشرف شدیم و این موزه هم رفتیم. بلیتش نفری ۷۰۰۰ تومن بود و خیلی می ارزه. دو طبقه است و آسانسور داره. بخشهای مهمش آثار اهدایی استاد فرشچیان، هدایای رهبری به آستان قدس، و موزه تخصصی قرآن در طبقه بالایی است. چیزهای دیگری هم هست از جمله مدالها و آثار اهدایی افراد به آستان قدس.

    1 لایک
  • خشایار
    خشایار
    1403/02/29
    • گزارش نظر

    بسیار عالی

    1 لایک

تصاویر موزه گنجینه قرآن و نفایس

    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس
    • ۱ ماه پیش
      عکس موزه گنجینه قرآن و نفایس

درباره‌ی موزه گنجینه قرآن و نفایس

موزه گنجینه قرآن و نفایس در محله حرم مطهر رضوی مشهد و بلوار طبرسی جنوبی، طبرسی جنوبی 7، طبرسی 1 واقع شده است. این مکان یکی از چهار موزه در محله حرم مطهر رضوی مشهد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند حرم مطهر امام رضا، نقاره خانه، مجموعه موزه های آستان قدس رضوی و بازار عباسقلی خان و همچنین گنبد طلا، مزار شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی، چایخانه صحن کوثر حرم رضوی، مسجد جامع گوهرشاد و سقاخانه اسماعیل طلا قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از موزه‌های خوب این منطقه می‌باشد.