©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

موکت گلزار

4/5
2 رای
فروشگاه فرش و موکت
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فرش‌فروشی‌ها و موکت‌فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی موکت گلزار

امکانات نزدیک

3/6
(55)
رستوران

بسته است

4/3
(86)
بوستان

بسته است

سرویس بهداشتی
5/0
(2)
بانک

بسته است

4/0
(4)
پارکینگ

بسته است

4/0
(1)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی موکت گلزار

موکت گلزار (فرش‌فروشی و موکت‌فروشی) در محله نیلوفر - شهید قندی تهران و خیابان سهروردی شمالی واقع شده است. این فروشگاه یکی از چهارده فروشگاه فرش و موکت در محله نیلوفر - شهید قندی تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه رضا عباسی و مرکز خرید اندیشه و همچنین آبمیوه فروشی پالیزی، سین کافه، مرکز دندانپزشکی امام علی (ع) ناجا، شرکت آریا چرم و رستوران دونر گاردن قرار گرفته است.

برای به دست آوردن اطلاعات موردنیازتان در مورد این فروشگاه، می‌توانید با شماره تلفن آن (02188536188) تماس بگیرید. فروشگاه‌های دیگری نیز مانند فروشگاه آسیاچمن، فرش مد نو و فرش پرند در محدوده این فروشگاه قرار دارند.

چطور به فروشگاه موکت گلزار برویم؟

با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه موکت گلزار را انتخاب کنید. اگر می‌خواهید از ترافیک در امان باشید و به کاهش آلودگی هوا کمک کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس سید خندان قرار دارد. اگر می‌خواهید با استفاده از مترو به این فروشگاه بروید، می‌توانید در ورودی مترو ایستگاه شهید قدوسی که نزدیک به فروشگاه موکت گلزار است، پیاده شوید. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک گرفته و نظرات دیگر کاربران را در مورد این مکان ببینید.

اگر به فروشگاه موکت گلزار مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" تصاویر مربوط به فروشگاه موکت گلزار را با ما به اشتراک بگذارید.