بسیار عالی است سپاس گذارم.
بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی قدیمه
در ابتدای سده ۱۳۰۰ بیمارستانهای تهران برای آموزش بالینی دانشجویان و پاسخگویی به نیاز بیماران کافی نبود و مدرسه طب نمیتوانست مسئولیتهای خود را به صورتی موثر انجام دهد. بنابراین هیئت دولت وقت در ۲۳ بهمن ماه ۱۳۰۶ هجری شمسی تصمیم گرفت تا بیمارستانی برای آموزش دانشجویان فراهم کند تا اداره صحیه بتواند پاسخگوی بیماران باشد. در مورخ ۳ اردیبهشت ۱۳۰۸ توسط دکتر سعید مالک رئیس اداره صحیه کل مملکتی یا همان اداره بهداری به نیابت از دولت وقت برای احداث بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی زمینی به مساحت حدود ۱۲۸۸۰۰ زرع مربع یا ۱۳۹ هزار متر مربع از آقای میرزا فیروز ( نصرت الدوله) خریداری شد. پس از خرید زمین اداره صحیه وزارت دارایی، اقدام به ساخت بیمارستانی که در ابتدا به نام بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی نامگذاری شد مینماید و در مورخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۰۸ اولین اعلان مناقصه ساختمان منتشر میشود تا سال ۱۳۱۵ اقدام خاصی برای ساخت بیمارستان صورت نمیگیرد تا اینکه با آقای مهندس ارنست کوپ آلمانی قراردادی به منظور تهیه نقشههای ساختمان منعقد میشود. ساخت بنای بیمارستان امام خمینی(ره) به همراه بنای انستیتو کانسر و بنای بخشهای عفونی طی ۳ قرارداد انجام شد. با مراجعه به سایت شرکت ساختمانی فیلیپ هولزمانPhilipp Holzmann سال ساخت بنای بیمارستان 500 تختخوابی از سال ۱۳۱۸ تا سال ۱۳۲۰ قید شده است. این مرکز قبل از تاسیس، بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در نظر گرفته شده بود ولی در سال ۱۳۲۰ با آماده شدن تدریجی بیمارستان و انباشته شدن اسباب و اثاثیه با استعلام وزیر دارایی نام پهلوی را بر روی بیمارستان قرار میدهند در سال ۱۳۴۷ این مرکز به نام مرکز پزشکی پهلوی تغییر نام داد از مهر ۱۳۵۲ طبق مصوبه هیئت امنای دانشگاه به صورت مرکز مستقلی وظایف آموزشی و خدمات درمانی خود را ارائه نمود و از مهر ۱۳۵۳ با تقسیم دانشکده پزشکی به چهار دانشکده مجزا مرکز پزشکی پهلوی به (دانشکده پزشکی پهلوی) تغییر نام داد. با توجه به عشق و علاقه کارکنان بیمارستان به حضرت امام خمینی(ره) دو ماه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در جلسهای که در تالار انستیتو کانسر با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان تشکیل شد نام آن به طور رسمی از دانشکده پزشکی پهلوی به دانشکده پزشکی امام خمینی(ره) تغییر یافت و فردای آن روز تابلوی قدیمی بیمارستان برداشته شد.
فوق العاده عالی اعم ازپرسنل زحمتکش ودکترهای خوب
بیمارستان فوق العاده است مخصوصا پزشکانشون رفتار درست تشخیص درست من زندگیم مدیون پزشکان ارش کلانتری و ارش میراولیایی هستم فقط بیمارستان یک مشکل خیلی بزرگ داره اونم اینه که اونهمه ساختمان داره یکیش بابت دندانپزشکی بزاره من مشکل خاص دارم فقط بیمارستان امام خمینی میرم ولی برای دندانپزشکی مشکل دارم هیچ دندانپزشکی پذیرشم نمیکنه خواهشا یک مرکز دندانپزشکی بزنید حیف همچین بیمارستانی این امکانات نداشته باشه
بیمارستان هزار تخت خواب درسته نه خمینی
من سه بار در بخش جراحی قلب کودکان این مرکز جراحی شدم توسط آقای دکتر نوابی شیرازی رسیدگی خوبی داشت این بخش کار آقای دکتر نوابی عالی بود بخش ترمیزی بود ولی یک بار به اورژانس این مرکز مراجعه کردیم و راضی نبودیم از اورژانس اش
اصلا توصیه نمی کنم اصلابهداشت رعایت نمی سه گربه موج می زنه
پزشکان مسلط و حرفه ای دارد
ضلع جنوبی بیمارستان
عالی
بیمارستان امام خمینی ساختمان حضرت مهدی عج قسمت اورژانس
مجتمع بیمارستانی امام خمینی (بیمارستان) در محله جمال زاده تهران و بزرگراه شهید چمران، باقرخان واقع شده است. و بهصورت شبانهروزی به مراجعهکنندگان خدمات ارائه میدهد این مرکز درمانی یکی از پنج بیمارستان در محله جمال زاده تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان امام خمینی و خانه موزه دکتر شریعتی و همچنین فست فود ماه صنم، رختشویخانه بیمارستان امام خمینی، میوه و تره بار شهرداری بازار جمشید آباد، دبیرستان اندیشمند فردا دوره اول و دوم و بیمارستان ولیعصر قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مرکز درمانی یکی از بیمارستانهای خوب این منطقه میباشد.
برای رفتن به بیمارستان مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران باید به در محله جمال زاده شهر تهران بروید. این بیمارستان در آدرس دقیق استان تهران، تهران، بزرگراه شهید چمران، باقرخان قرار دارد. {Phone number} شماره تلفن بیمارستان مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران است که اطلاعات کاملی از این مرکز درمانی در اختیار شما قرار میدهد.برای کسب اطلاعات دقیقتر به وبسایت این بیمارستان به آدرس ikhc.tums.ac.ir مراجعه کنید.
بیمارستان مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران یکی از بیمارستانهای خوب در محله جمال زاده و شهر تهران است.این بیمارستان با کادری حرفهای، خدمات مختلفی را به بیماران ارائه میکند. داروخانه سعید حسینی، داروخانه رودکی و داروخانه دکتر علیا صافی داروخانههایی هستند که در اطراف این بیمارستان قرار دارند.درمانگاهها و بیمارستانهای دیگری مانند بیمارستان بقیه الله الاعظم نیز در نزدیکی بیمارستان مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران قرار گرفتهاند.
برای رفتن به بیمارستان مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران شما میتوانید از حملونقل عمومی استفاده کنید. ایستگاه اتوبوس شهید نواب صفوی، نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این بیمارستان است. ایستگاه مترو مدافعان سلامت هم در نزدیکی بیمارستان مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران قرار دارد.اگر میخواهید بهترین مسیر رسیدن به این بیمارستان را پیدا کنید، از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید. نشان نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را هم با شما به اشتراک میگذارد. در نقشه نشان اطلاعات دقیق این مکان قابل مشاهده است و مسیریابی پیاده، با اتوبوس یا مترو به این بیمارستان هم وجود دارد.
در اینجا تصاویری از بیمارستان مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران را با شما به اشتراک گذاشتهایم. یادتان باشد اگر به این بیمارستان مراجعه کردید، نظر خودتان را در بخش کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید.