info
عکس کاخ و عمارت هشت بهشتعکس کاخ و عمارت هشت بهشتعکس کاخ و عمارت هشت بهشتعکس کاخ و عمارت هشت بهشت
category

کاخ و عمارت هشت بهشت محله نقش جهان، اصفهان

مکان تاریخی

درباره‌ی کاخ و عمارت هشت بهشت

کاخ هشت‌بهشت یک کاخ تاریخی در شهر اصفهان است که در دوران صفویان و در سال ۱۰۸۰ قمری ساخته شده‌است. ساختمان این کاخ در دو طبقه در میان باغی بزرگ بنا شده‌است.
سبک معماری این بنا به شیوه اصفهانی است.
منبع: ویکی‌پدیا

کاخ و عمارت هشت بهشت (مکان تاریخی) در محله نقش جهان اصفهان و خیابان باغ گلدسته، هشت بهشت واقع شده است. این مکان یکی از شانزده مکان تاریخی در محله نقش جهان اصفهان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند چرخ فلک، بیمارستان سینا، چهارباغ عباسی، موزه موسیقی اصفهان و بازار هنر و همچنین آژانس مسافرتی فصل سفر، هتل عباسی اصفهان، بوستان هشت بهشت، پاساژ شکری و سینما فلسطین قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو انقلاب، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.



نظرات کاربران در مورد کاخ و عمارت هشت بهشت

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    رضا
    سه شنبه 13 اردیبهشت ماه 1401

    کاخ هشت‌ بهشت در پارک شهید رجایی، در خیابان باغ گلدسته واقع‌ شده است. برای دسترسی به این مکان می‌توانید از وسایل حمل‌و‌نقل عمومی یا خودروی شخصی استفاده کنید. نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به هشت بهشت، ایستگاه میدان امام حسین است که از ایستگاه تا مقصد را می‌توانید پیاده طی کنید. همچنین ایستگاه‌های اتوبوس میدان امام حسین و خیابان باغ گلدسته (خیابان هشت بهشت) در نزدیکی کاخ قرار دارند. پارکینگ عمومی خیابان گلدسته نیز در فاصله مناسبی از هشت بهشت واقع شده است

    10
  • avatar
    نشانه
    چهارشنبه 08 فروردین ماه 1403

    کاخ هشت بهشت یکی از جاذبه‌های گردشگری اصفهان است . وبه گردشگران عزیز پیشنهاد میکنم که اگر امکانش را دارند دیدنش خالی از لطف نیست....

    9
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 14 فروردین ماه 1402

    کاخ هشت بهشت محیطی زیبا و سبز

    5
  • avatar
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    جمعه 18 فروردین ماه 1402

    بنای گسترده و وسیعی که در آغاز یکی از حیرت‌انگیزترین جاهای دیدنی اصفهان محسوب می‌شد با دستور شاه اسماعیل بنا شد. هشت بهشت در ادامه‌ی راه و گذر زمان تغییرات فراوانی کرد و بخش‌هایی به آن افزوده و یا از آن کاسته شد. این اثر که شگفتی را برای سیاحان خارجی تمام کرده بود یکی از آثار خاص صفوی محسوب می‌شود. در میانه‌ی باغ کوشکی زیبا و اشرافی بنا شد تا چشم‌اندازی رویایی مقابلش قرار بگیرد. عمارت هشت بهشت در تاریخ ۲۲آذر ۱۳۱۳ در فهرست آثارملی ایران به ثبت رسیده است. درهای کاخ هشت بهشت اصفهان را صفویان گشودند و آن را زینت دادند اما در عصر قاجار آنقدر دستخوش تغییر شد و از زیبایی و تزئیناش کم کردند که آن تصویر رویایی را کمی درهم شکستند. اگر به اصفهان سفر می‌کنید حتما هشت بهشت را ببینید، در زیبایی وسیع آن قدم بزنید و نفسی تازه کنید

    5
  • avatar
    استقلال 1398
    یکشنبه 30 مرداد ماه 1401

    ساختمان و اطراف خیلی عالیه

    4
  • avatar
    وحید
    یکشنبه 19 فروردین ماه 1403

    کاخ هشت بهشت یک کاخ تاریخی در شهر اصفهان است که در دوران صفویان و در سال ۱۰۸۰ قمری ساخته شده‌است. ساختمان این کاخ در دو طبقه در میان باغی بزرگ بنا شده‌است. سبک معماری این بنا به شیوه اصفهانی است.

    3
  • avatar
    رضا
    یکشنبه 14 آبان ماه 1402

    باغ هشت بهشت در محدوده دولت خانه صفوی، که در زمان شاه عباس صفوی بنیان شده است.کاخ هشت‌ بهشت یکی از بناهای فاخر در زمان خود بوده که مورد ستایش جهانگردان اروپایی قرار می‌گرفته است. این کاخ تاریخى زیر شماره ۲۲۷ به ثبت ملی رسیده است.متأسفانه امروز از نرده های چوب زرنگار و قاب ها و جام های بلور و آلت های شيشه ای رنگارنگ ظريف اثری بر جای نمانده است . باغ هشت بهشت در محدوده دولت خانه صفوی، که در زمان شاه عباس صفوی بنیان شده است، این باغ در زمان شاه صفی ( 1052-1038 ق) وجود داشته و دو شاه بعدی (شاه عباس دوم و سلیمان) بر درختان آن افزوده اند. کوشک این باغ به زمان شاه سلیمان صفوی (1105-1077 هـ . ق/ 1694-1667 م) تعلق دارد و در آن دوره باغ تکمیل و اصلاح شده و در سال 1080 هـ . ق و مقارن با سومین سال سلطنت شاه سلیمان صفوی به اتمام رسیده است و نمونه عالی ترین کاخهای نشیمن دوران صفویه است. این کاخ تاریخى زیر شماره ۲۲۷ به ثبت ملی رسیده است. در نزديكي اين جاذبه مدرسه چهار باغ، کاخ چهلستون، تالار اشرف، عالی قاپو، سی و سه پل، موزه هنرهای تزئینی در عمارت رکیب قرار دارد ميتوانيد از اين جاذبه ها بازديد كنيد. کاخ هشت بهشت اصفهان كه در هنگام سلطنت شاه سليمان صفوى بنا شده از بهترين كاخهائى است كه در روزگار صفويه ساخته شده و چون كيفيت ساختمان و وضع بنا در اثر مسرور زمان تغيير كرده ناچار براى امكان بيان وضع آن در زمان هاي مختلف بايد نوشته‏ هاى كسانى را كه در زمان هاي گوناگون كاخ را مشاهده و از وضع آن آگاهى كامل داشته‏ اند از نظر اهل تحقيق گذرانيد. در اواخر دوران قاجار عمارت هشت بهشت به مالکیت خصوصی اشخاص در آمد و از زیورهای نفیس و گرانبهای دوره صفویه عاری گردید بطوری که امروز از آن همه شکوه و فریبندگی داخل کاخ و آب نماها و جوی‌های آب روان اثری بر جای نمانده‌است. تزئینات عمارت در دوران صفویه به حدی باشکوه و هنرمندانه بوده که سیاحان بسیاری زبان به تحسین آن گشوده‌ است ولی متأسفانه امروز از نرده‌های چوب زرنگار و قابها و جام‌های بلور و آلت‌های شیشه‌ای رنگارنگ ظریف اثری بر جای نمانده‌است چرا که در دوره‌های بعد از صفویه و بخصوص در عصر قاجاریان تغییرات بسیاری در آن داده شده‌است. این تغییرات به حدی است که برخی از سیاحان آن را از دوران قاجار به حساب آورده‌اند.

    3
  • avatar
    امیر
    یکشنبه 14 آبان ماه 1402

    حس خوبی داره قدم زدن

    3
  • avatar
    Amir
    سه شنبه 13 تیر ماه 1402

    زیبا بود

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 05 فروردین ماه 1402

    واقعا لذت برم. حتما توصیه میکنم برید ببینید

    3
  • avatar
    RIOX
    سه شنبه 01 فروردین ماه 1402

    عمارت هشت بهشت دارای اتاق هایی که بهم دیگر منتهی میشوند این عمارت برای استراحت ظهر گاهی هنگام شکار ساخته شده بود

    3
  • avatar
    amir.b
    شنبه 30 اردیبهشت ماه 1402

    مهندسی و معماری همچین بنایی واقعا حیرت آوره. مخصوصا پنجره های چوبی که با هنر گرهچینی و دقت و ظرافت تمام درست شده اند. ظاهر و درون بسیار زیبای این بنا هر بیننده ای را مجذوب خودش میکنه. حیف که سازمان میراث فرهنگی در حفظ و نگهداری این آثار تاریخی کوتاهی میکنه.

    3
  • avatar
    ایرانگرد
    جمعه 20 خرداد ماه 1401

    واقعا زیباست . ما موقع خلوت رفتیم . هیشکی نبود . ولی یه حس خوب به آدم میده . انگار کل تاریخ رو می بینی . اون ابهت ستون ها و طاق اای چوبی آدم رو محصور میکنه

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 08 تیر ماه 1401

    امکان بازدید از این عمارت از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر می باشد.

    3
  • avatar
    Dr. Who
    دوشنبه 31 مرداد ماه 1401

    تاریخچه‌ کاخ هشت بهشت  ساخت كاخ هشت بهشت اصفهان در سال ۱۰۸۰ هجری قمری و مقارن با سومین سال سلطنت شاه سلیمان صفوی به اتمام رسید و نمونه‌ای از عالی‌ترین کاخ‌های نشیمن دوران صفویه است. میرزا محمد طاهر نصرآبادی صاحب تذكره نصرآبادی، در تذكره خود نام بیش از هزار شاعر دوران صفویه را احیا كرد و خود نیز شعر می‌سرود. وی درباره بنای كاخ سلطنتی هشت‌ بهشت اصفهان اشعاری سروده است كه بیشتر آن‌ها ماده‌تاریخ بنای این قصر سلطنتی است. صائب تبریزی از جمله شعرایی است که شمار اشعارش به بیش ۶۰ تا ۱۲۰ هزار بیت می‌رسد و به آن‌ها کثیرالشعر می‌گویند. سبکی که وی آن را به تکامل رساند و در اشعارش استفاده می‌کرد، قرن‌ها پس از او به نام سبک هندی شناخته شد. صائب را شاعر تک بیت‌ها نیز می‌نامند. وی پیش از دیگران اسلوب معادله را در اشعارش استفاده کرد. آثار صائب به‌جز چندهزار بیت قصیده، مثنوی کوتاهی به نام قندهارنامه و دو سه قطعه، مابقی به‌صورت غزل است. صائب غزل‌هایی را به زبان ترکی آذربایجانی نیز دارد و دیوان او به‌صورت مکرر در ایران و هندوستان به چاپ رسیده است.عمارت هشت بهشت در دوره سلطنت ناصرالدین شاه قاجار و حکومت ظل السلطان بر اصفهان به مدرسه همایونی تبدیل شد. میر سید علی جناب مولف تاریخ (الاصفهان) در صفحه ۶۴ از این كتاب كه دفتر اول آن در تاریخ ۱۳۴۲ هجری قمری در مطبعه فرهنگ اصفهان به چاپ رسیده است، چنین شرح می‌دهد:۱۳۰۰ – ظل السطان مدرسه همایونی را در هشت بهشت تأسیس کرد تحت ریاست علی‌خان ناظم العلوم، دو سال بیشتر دوام نكرد لیكن اثرات خوبی گذارد. دیولافوآ نیز ضمن شرحی كه در سفرنامه خود از باغ و عمارت هشت بهشت داده است، به مدرسه همایونی هشت بهشت اشاره می‌کند: ایرانیان بزرگ و کوچک، خوشنویس یا بدنویس، شاگرد یا معلم ، همه كاغذ را به كف دست قرار داده یا روی زانو گذارده ومینوسند، هرگاه فرشی روی زمین افتاده باشد و چوب‌فلکی هم دركناری دیده شود می‌توان فهمید كه اینجا دیوان‌خانه یا مكتب است. باغ و قصر هشت بهشت از طرف ناصرالدین‌شاه قاجار به بانو عظمی افتخار الدوله واگذار شد؛ مشروط بر اینكه وضع و هیئت آن را تغییر ندهد و حریم آن را در خیابان چهارباغ در كمال تنظیف و تنقیح نگاه‌داری كند. پس از فوت بانوی مزبور، باغ و قصر هشت بهشت در تصرف وراث او باقی ماند؛ ولی در این مدت تغییرات كلی در وضع باغ و قصر مزبور به‌وسیله متصرفین بنا داده‌ و مانند عالی‌قاپو و چهلستون، تزیینات نقاشی و طلاکاری و آینه‌کاری آن در زیر قشری از گچ با تزیینات گچی مستور شد. از تاریخ پانزدهم شهریورماه ۱۳۴۳ باقی‌مانده باغ هشت بهشت و قصر مزبور رسما به وزارت فرهنگ و هنر واگذار شد. هشت بهشت امروز همچون سایر بناها و آثار تاریخی کشور زیر نظر سازمان میراث فرهنگی به حیات خود ادامه می‌دهد.

    3
  • avatar
    اُمــیــد
    دوشنبه 06 فروردین ماه 1403

    کاخ هشت بهشت اصفهان اثر ثبت‌شده در فهرست آثار ملی ایران، نمونه ای از کاخ های محل سکونت آخرین سلاطین دوره صفویه است که در دوره شاه سلیمان در سال 1080 هجری بنا شده است. کاشی کاری هایی که انواع حیوانات پرنده، درنده و خزنده برروی آن نقش بسته، از آثار این کاخ بشمار می آیند. از باغ وسیع « هشت‌بهشت » مقدار زیادی باقی نمانده ولی قصر تاریخی آن هنوز اثر ارزنده و جالبی است که پس از انقلاب پارکی در اطراف آن ساخته شده است.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 09 فروردین ماه 1403

    واقعا اگه می خواین مثالی از بهشت رو ببینید به کاخ باغ بهشت برین قدمت این عمارت حدودا به پانصد سال میرسه . بدستور یکی از شاهان دوره صفوی ساخته شده .

    2
  • avatar
    شهریار وکیلی
    یکشنبه 08 بهمن ماه 1402

    بسیار زیباست

    2
  • avatar
    سیناخانی
    پنجشنبه 13 مهر ماه 1402

    بسیار زیبا

    2
  • avatar
    راه بلد
    چهارشنبه 16 فروردین ماه 1402

    عمارت هشت بهشت نظیر چهل ستون با آینه ای بزرگ که همان حوض آب باشد جلوه گری میکند. سیصد سال پیش در عهد صفویه تابلو نقاشی شهر اصفهان رنگ و بوی دیگری به خود گرفته و معماران سبک اصفهان نبوغ خودشون رو شعله ور کردند. ناگفته نماند این تبلور شگفت در عرصه معماری کدین شیخ بهایی ره نیز هست

    2
  • avatar
    mohammad
    جمعه 19 خرداد ماه 1402

    ساخت كاخ هشت بهشت اصفهان در سال ۱۰۸۰ هجری قمری و مقارن با سومین سال سلطنت شاه سلیمان صفوی به اتمام رسید و نمونه‌ای از عالی‌ترین کاخ‌های نشیمن دوران صفویه است. میرزا محمد طاهر نصرآبادی صاحب تذكره نصرآبادی، در تذكره خود نام بیش از هزار شاعر دوران صفویه را احیا كرد و خود نیز شعر می‌سرود. وی درباره بنای كاخ سلطنتی هشت‌ بهشت اصفهان اشعاری سروده است كه بیشتر آن‌ها ماده‌تاریخ بنای این قصر سلطنتی است.

    2
  • avatar
    A_MIRMOHAMMAD
    دوشنبه 14 فروردین ماه 1402

    کاخ نقلی و باحالی بود ولی بنظر من در شب از این مکان دیدن نکنید نور آنچنانی ندارد برای بازدید:)

    2
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    جمعه 26 فروردین ماه 1401

    ساختمان کوشکی که در میان باغ بلبل دیده می‌شود قدمت آن به دوران حکومت صفویان می‌رسد. کاخ هشت بهشت در یکی از قدیمی‌ترین محله‌های اصفهان به نام چهارباغ قرار گرفته که متاسفانه تنها کاخ به جای مانده از ‌آن دوران است و با نام‌های دیگری چون هشت به هشت و هشت در بهشت نیز خوانده می‌شود. این کاخ زیبا که متعلق به شاه سلیمان صفوی است اما در دوران شاهان بسیاری از جمله شاه صفی، شاه عباس دوم مورد استفاده قرار گرفته است. ساخت کاخ هشت بهشت در سال ۱۰۸۰ همزمان با سومین سال سلطنت شاه سلیمان صفوی به پایان رسید. در زمان قاجاریه این باغ به بانوی اول به نام افتخارالدوله با شرط عدم تغییر در معماری عمارت واگذار شد اما بعدها به دنبال فوت وی این باغ به وراث رسید و دستخوش تغییرات بسیاری شد. سر انجام در سال ۱۳۴۳ آن باغ تحت نظر وزارت فرهنگ و هنر درآمد و تبدیل به پارک شد. همزمان اداره باستان شناسی از معماران و زبردستان ایرانی و ایتالیایی کمک خواست تا تزئینات زیبایی که در زیر گچ‌‌کاری های دوران قاجاریه مدفون شده است را زنده کنند. جالب است بدانید عده‌ای از تاریخ‌دانان علت ساخت این عمارت را ساخت حرم‌سرایی برای اقامت هشت سوگلی پادشاه می‌دانند از این رو نام این کاخ را هشت بهشت گذاشته اند. همچنین این کاخ چنان جلال و شکوهی داشت که نامش در کتاب سیاحان و اشعار شاعران بسیاری مانند میرزا محمد طاهر نصرآبادی به چشم می‌خورد. آن چیزی که امروز شما از کاخ هشت بهشت اصفهان می‌بینید بنایی است که طی دوران مختلف دست خوش تغییرات بسیاری شده اما با این وجود یکی از زیباترین کاخ‌های ایران است. معماری عمارت هشت بهشت در میانه باغ بلبل که خود بخشی از باغ جهان‌نمای اصفهان بوده عمارتی دو طبقه قد علم کرده است. این عمارت در فاصله ۲ متری از سطح زمین بر روی سنگ‌های مرمرین تبریزی با ارتفاع ۳۰ متر ساخته شده تا نمایی بهتر از منظره باغ را به مهمانانش هدیه کند. از طریق دو پلکانی که در دو طرف ساختمان وجود دارد می‌توان وارد ایوان های عمارت شد. ایوان‌‌هایی با ستون‌های بلند چوبی است که مزين به گچ‌کاری‌های چشم نواز هستند. از این ایوان‌ها می‌توانید به بخش مرکزی عمارت برسید. در این قسمت می‌توانید استخر بزرگی را رو به روی خود ببینید که اطراف آن با باغچه‌های گلکاری زیبا تزئین شده است. همچنین با وجود کاج‌های بلندی که در اطراف کوشک قرار دارد گویی در حصار سبزی محصور شده اید. این عمارت دارای اتاق‌های متعددی است که هرکدام ابزار و وسیله‌هایی دارد که در نوع خود بینظیر است. همچنین اتاق‌های مختلف دارای کاربردهای مختلفی نیز بوده است. از جمله اتاقی برای پذیرایی از مهمانان و زنان در نظر گرفته شده است. تمام این اتاق‌ها با مهارت خاصی نقاشی و آینه کاری شده اند. علاوه بر این در ساختمان عمارت به هر طرف که نگاه ‌کنید اثر هنرمندانه‌ای می‌بینید. اگر سر خود را بالا بیاورید موزائیک کاری و مقرنس‌های سقف ایوان شما را حیرت زده می‌کنند. سقف‌هایی که با هنرمندی خاصی به آینه و شیشه کاری و همچنین نقاشی و طلاکاری مزین شده اند. بد نیست نگاه دقیق‌تری به نقاشی‌های عمارت بیندازیم. در این عمارت دو تابلو به تصویر کشیدن فتح علی شاه بر تخت به همراه فرزندانش خودنمایی می‌کند. داخل بنا به گونه‌ای طراحی شده که برای هر فضایی به طور جداگانه نورگیری در نظر گرفته شود. معماری بنا از نوع باغ‌های مسطح ایرانی است و بی‌شباهت به باغ‌های بی‌نظیری چون چهل ستون و عالی‌قاپو نیست. اگر خوب به نمای بیرونی ساختمان دقت کنید متوجه می‌شوید که سعی شده همانند ۸ ضلعی ساخته شود از این رو چهار نما دارد. اگرچه نماها دارای شباهت‌هایی هستند اما به طور کلی با یکدیگر متفاوت ساخته شده اند. اما در ضلعی که روبه روی آن استخر قرار گرفته است نمای اصلی ساختمان است. از آن‌جایی که نام این بنا کاخ هشت بهشت است بنابراین سعی شده از عدد هشت نیز در معماری این بنا استفاده شود از این رو حوض مرمرینی که در وسط عمارت قرار گرفته دارای هشت ضلع است. همچنین نورگیر کوشک که به صورت گنبدی ساخته شده نیز هشت پنجره دارد. آب این حوض هشت ضلعی به آبراه کوچکی می‌ریزد تا آب را به بیرون عمارت هدایت کند و به آب نمای بزرگی که در مقابل ایوان شرقی عمارت قرار دارد بریزد. آنچه از عکس‌ها ونقاشی‌های به جا مانده معلوم است نشان می‌دهد این عمارت دارای نرده‌های چوب زرنگار و قاب‌ها و جام‌های بلور و آلت‌های شیشه‌ای رنگارنگ ظری بوده است که متاسفانه به دلیل تغیراتی که در ایام مختلف به خود دیده است اکنون اثری از آن‌ها نیست.

    2
  • avatar
    آمیرزا
    شنبه 05 شهریور ماه 1401

    عالی برای یک عصر تابستانی خنک. پردرخت و زیبا و خانوادگی

    2
  • avatar
    Mra
    سه شنبه 15 شهریور ماه 1401

    تزیینات کاخ در دوران صفويه به‌حدی باشکوه و هنرمندانه بوده که هيچ سياحی از اعجاب و تحسين آن‌ها خودداری نکرده است. این مجموعه امروزه در خیابان باغ گلدسته قرار دارد و با زیبایی‌هایی خود به‌عنوان یکی از زیباترین کاخ‌های ایران شناخته می‌شود این کاخ را با نام‌های دیگری نظیر هشت به هشت و هشت در بهشت نیز می‌شناسند

    2
  • avatar
    mahdi
    سه شنبه 17 آبان ماه 1401

    کاخ بسیار زیبا و دیدنی

    2
  • avatar
    علی تنکابنی
    یکشنبه 15 اسفند ماه 1400

    کاخ هشت بهشت یک کاخ تاریخی در شهر اصفهان است که در دوران صفویان و در سال ۱۰۸۰ قمری ساخته شده‌ است. ساختمان این کاخ در دو طبقه در میان باغی بزرگ بنا شده‌ است. کاخ هشت‌ بهشت - که روزگاری زیباترین کاخ عالم هم نامیده می‌شد - در سال ۱۰۸۰ هجری و به روزگار شاه سلیمان صفوی در نزدیکی باغ بلبل ساخته شد. نخستین مدرسه اصفهان کاخ هشت‌بهشت است که به نام مدرسه همایونی شناخته می‌شد. باغ وسیعی که عمارت در آن واقع شده جزئی از باغ بزرگ نقش جهان بوده‌است که شاه اسماعیل اول احداث کرد و در زمان جانشینان او بخصوص شاه عباس اول به قطعات متعددی تقسیم شد. باغ هشت بهشت در زمان شاه صفی وجود داشته‌است و در دوره دو شاه بعدی یعنی شاه عباس دوم و شاه سلیمان بر درختان این باغ زیبا افزودند. لازم است ذکر شود کوشک باغ متعلق به زمان شاه سلیمان صفوی می‌باشد که در آن دوره باغ تکمیل و اصلاح گردید و در سال ۱۰۸۰ هـ. ق که با سومین سال سلطنت شاه سلیمان صفوی مقارن بود، به اتمام رسید و به گفته برخی تاریخدانان این باغ نشیمن هشت سوگلی حرم پادشاه بوده‌ است، که ۴ نفر در طبقه همکف و ۴ نفر دیگر در طبقه اول سکنی گزیده بودند. این بنای دو طبقه با طاقهای زیبا و تزئینات فراوان یکی از نمونه‌های درخشان معماری عصر صفویه به‌شمار می‌رود. این قصر از همان ابتدای احداث «کاخ هشت بهشت» «هشت به هشت» و «هشت در بهشت» نامیده می‌شده‌ است بخش مرکزی کاخ به صورت چهار صفه ساخته شده و ایوان آن رو به شمال است. سقفی که بر فراز این بنای ۴ صفه استوار است پوشیده از مقرنسهای گچی خوش رنگ و خوش طرح است. اتاقهای طبقه اول در چهار گوشه عمارت تزئیناتی از گچبری و نقاشی دارند. در طبقه دوم عمارت نیز مجموعه‌ای از رواق‌ها و اتاق‌ها و طاقها و پنجره‌ها بر زیبائی آن می‌افزایند. این طبقه به راهروها و اتاقهای متعددی تقسیم شده که هر یک تزئینات خاصی دارند. در برخی حوض آب و در بعضی بخاری‌های دیواری تعبیه شده‌اند. دیوارها را نیز آینه‌های فراوان می‌پوشانیده‌اند. تمام سقف‌های کاخ را نیز موزائیک‌های بسیار عالی پوشانیده و دالانها و غلام‌ گردش‌های بسیار زیبا و هماهنگ، آن‌ها را احاطه کرده‌اند. آنچه در این عمارت حائز اهمیت است، ارتباطی است که میان فضاها و قسمت‌های مختلف آن پدید آمده‌است. این ارتباط باعث شده تا این عمارت در عین تنوع و گوناگونی و تعدد فضا از وحدت و یکپارچگی و تزئینات قابل توجه برخوردار شود

    2
  • avatar
    MOKH
    دوشنبه 02 اسفند ماه 1400

    مجموعۀ تاریخی و تفریحی با چشم‌انداز زیبا و باصفا.

    2
  • avatar
    سید
    دوشنبه 20 دی ماه 1400

    بنای گسترده و وسیعی که در آغاز یکی از حیرت‌انگیزترین جاهای دیدنی اصفهان محسوب می‌شد با دستور شاه اسماعیل بنا شد. هشت بهشت در ادامه‌ی راه و گذر زمان تغییرات فراوانی کرد و بخش‌هایی به آن افزوده و یا از آن کاسته شد. این اثر که شگفتی را برای سیاحان خارجی تمام کرده بود یکی از آثار خاص صفوی محسوب می‌شود. در میانه‌ی باغ کوشکی زیبا و اشرافی بنا شد تا چشم‌اندازی رویایی مقابلش قرار بگیرد. عمارت هشت بهشت در تاریخ ۲۲آذر ۱۳۱۳ در فهرست آثارملی ایران به ثبت رسیده است. درهای کاخ هشت بهشت اصفهان را صفویان گشودند و آن را زینت دادند اما در عصر قاجار آنقدر دستخوش تغییر شد و از زیبایی و تزئیناش کم کردند که آن تصویر رویایی را کمی درهم شکستند. اگر به اصفهان سفر می‌کنید حتما هشت بهشت را ببینید، در زیبایی وسیع آن قدم بزنید و نفسی تازه کنید. آدرس:‌ خیابان چهارباغ اصفهانی ساعات بازدید:‌ ۹:۰۰ تا ۱۷:۳۰

    2
  • avatar
    ArAd
    چهارشنبه 10 دی ماه 1399

    قدم زدن توش حس فوق العاده و باشکوهی به ادم میده

    2
  • avatar
    ناشناس
    دوشنبه 01 آذر ماه 1400

    مکان دیدنی و بسیار زیبا

    2
  • avatar
    soooosan65
    جمعه 13 فروردین ماه 1400

    مکان های دیدنی مثل کوه که هوای پاک داره و منظره های قشنگی در طول کوهنوردی می ببینیم

    2
  • avatar
    ابراهیم
    جمعه 24 فروردین ماه 1403

    هشت بهشت واقعا بهشته

    1
  • avatar
    vali
    شنبه 11 فروردین ماه 1403

    عالی و یکی از جاذبه های دیدنی اصفهان

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 07 بهمن ماه 1402

    مکان زیبایی است

    1
  • avatar
    meysam
    دوشنبه 15 اسفند ماه 1401

    لذت بخشه

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 03 اردیبهشت ماه 1402

    بسیار زیبا و دیدنی

    1
  • avatar
    احمدرضا
    دوشنبه 18 اردیبهشت ماه 1402

    دارای پارک و فضای سبز بسیار بزرگ، بسیار دیدنی

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 07 خرداد ماه 1402

    تودنیاتک هست ویکی ازافتخارات ایران عزیزمان هست ودرودبه نیاکان ما🌹🙏

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 16 مهر ماه 1401

    عالی

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 23 شهریور ماه 1401

    عالیه

    1
  • avatar
    ahel
    شنبه 07 خرداد ماه 1401

    عمارت با شکوه دوران صفويه به‌حدی هنرمندانه بوده که هيچ سياحی از اعجاب و تحسين آن‌ها خودداری نکرده است

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 05 خرداد ماه 1401

    معماری زیبا با آب و هوای خوب . بهترین مکان برای استراحت

    1
  • avatar
    ع. باغدار
    سه شنبه 27 اردیبهشت ماه 1401

    ساختمانی بسیار زیبا با معماری بی نظیر

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 20 فروردین ماه 1401

    زیباست

    1
  • avatar
    علی اکبر
    سه شنبه 09 فروردین ماه 1401

    خیلی زیباست.

    1
  • avatar
    Alireza
    شنبه 06 فروردین ماه 1401

    کاخ هشت بهشت یکی از دیدنی ترین معماریها را دارد

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 11 بهمن ماه 1400

    خیلی قشنگ و زیبا هست

    1
  • avatar
    محمد عاشقی
    چهارشنبه 29 دی ماه 1400

    بد نیست ب درد عکس انداختن میخوره

    1
  • avatar
    Kamal
    سه شنبه 07 دی ماه 1400

    از اون مکانها که حتما باید دید

    1
  • avatar
    پسر خوب
    چهارشنبه 12 بهمن ماه 1401

    وصف ناپذیره

    1
  • avatar
    حسین
    پنجشنبه 20 مرداد ماه 1401

    کاخ هشت بهشت یکی از مهم‌ترین جاهای دیدنی اصفهان به شمار می‌رود. تزیینات کاخ در دوران صفويه به‌حدی باشکوه و هنرمندانه بوده که هيچ سياحی از اعجاب و تحسين آن‌ها خودداری نکرده است. این مجموعه امروزه در خیابان باغ گلدسته قرار دارد و با زیبایی‌هایی خود به‌عنوان یکی از زیباترین کاخ‌های ایران شناخته می‌شود.این کاخ را با نام‌های دیگری نظیر هشت به هشت و هشت در بهشت نیز می‌شناسند. در سال ۱۳۱۳ با شماره‌ ۲۲۷، کاخ هشت بهشت در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. امروزه پارک شهید رجایی پیرامون کاخ قرار دارد و یکی از تفرجگاه‌های محبوب اهالی اصفهان است.کاخ هشت‌ بهشت در پارک شهید رجایی، در خیابان باغ گلدسته واقع‌ شده است. برای دسترسی به این مکان می‌توانید از وسایل حمل‌و‌نقل عمومی یا خودروی شخصی استفاده کنید. نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به هشت بهشت، ایستگاه میدان امام حسین است که از ایستگاه تا مقصد را می‌توانید پیاده طی کنید. همچنین ایستگاه‌های اتوبوس میدان امام حسین و خیابان باغ گلدسته (خیابان هشت بهشت) در نزدیکی کاخ قرار دارند. پارکینگ عمومی خیابان گلدسته نیز در فاصله مناسبی از هشت بهشت واقع شده است

    1
  • avatar
    افروغ
    دوشنبه 10 خرداد ماه 1400

    عمارت هشت بهشت جای قشنگیه مثل بقیه جاهای اصفهان، ولی اولویت اول برای دیدن نذاریدش

    1
  • avatar
    Morteza
    شنبه 21 فروردین ماه 1400

    بسیار زیبا ولی فروردین ۱۴۰۰ بسته بود

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 04 فروردین ماه 1400

    خود کاخ به نسبت جاهای دیدنی دیگر در اصفهان به هیچ عنوان ارزش دیدن ندارد

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 25 شهریور ماه 1400

    کاخ در محوطه پارک واقع است ولی به دلیل کرونا از داخل آن نمیتوان بازدید کرد کنار پارک، پارکینگ دارد

    1
  • avatar
    شیرازی پور
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    مکان دیدنی کاخ و عمارت هشت بهشت در اصفهان، جای سر سبز ودنجی برای گردشگران است که در دوره صفویان ساخته شده و محل اقامت سوگولی پادشاه بوده است.

    1
  • avatar
    نقوی
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    کاخ زیبا مکانی زیبا در دل یک پارک بسیار عالی و باصفا فوق العاده زیبا

    1
  • avatar
    صادق حسینی
    جمعه 10 فروردین ماه 1403

    بسیار با صفا و زیبا

  • avatar
    امین
    سه شنبه 30 آبان ماه 1402

    عالیه حرف نداره

  • avatar
    محسن علی بابا
    چهارشنبه 15 شهریور ماه 1402

    پایتخت مبارک شاهان صفوی، اصفهان، با گستره وسیعی از بناهای تاریخی در جای‌جای شهر، مقصدی فوق‌العاده برای گردشگران داخلی و خارجی است. در هر گوشه از بافت تاریخی اصفهان، آثاری از سازندگی‌های پادشاهان صفوی را می‌توان مشاهده کرد. در این میان، کاخ‌ها، باغ‌ها و عمارت‌های چهارباغ مرکز ثقل شکوه اصفهان عصر صفوی تلقی می‌شدند. یکی از این عمارات صفوی کاخ هشت بهشت است. کاخ هشت بهشت یکی از مهم‌ترین جاهای دیدنی اصفهان به شمار می‌رود. تزیینات کاخ در دوران صفويه به‌حدی باشکوه و هنرمندانه بوده که هيچ سياحی از اعجاب و تحسين آن‌ها خودداری نکرده است. این مجموعه امروزه در خیابان باغ گلدسته قرار دارد و با زیبایی‌هایی خود به‌عنوان یکی از زیباترین کاخ‌های ایران شناخته می‌شود. این کاخ را با نام‌های دیگری نظیر هشت به هشت و هشت در بهشت نیز می‌شناسند. در سال ۱۳۱۳ با شماره‌ ۲۲۷، کاخ هشت بهشت در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. امروزه پارک شهید رجایی پیرامون کاخ قرار دارد و یکی از تفرجگاه‌های محبوب اهالی اصفهان است.  کاخ هشت‌ بهشت در پارک شهید رجایی، در خیابان باغ گلدسته واقع‌ شده است. برای دسترسی به این مکان می‌توانید از وسایل حمل‌و‌نقل عمومی یا خودروی شخصی استفاده کنید. نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به هشت بهشت، ایستگاه میدان امام حسین است که از ایستگاه تا مقصد را می‌توانید پیاده طی کنید. همچنین ایستگاه‌های اتوبوس میدان امام حسین و خیابان باغ گلدسته (خیابان هشت بهشت) در نزدیکی کاخ قرار دارند. پارکینگ عمومی خیابان گلدسته نیز در فاصله مناسبی از هشت بهشت واقع شده است. ساخت كاخ هشت بهشت اصفهان در سال ۱۰۸۰ هجری قمری و مقارن با سومین سال سلطنت شاه سلیمان صفوی به اتمام رسید و نمونه‌ای از عالی‌ترین کاخ‌های نشیمن دوران صفویه است. میرزا محمد طاهر نصرآبادی صاحب تذكره نصرآبادی، در تذكره خود نام بیش از هزار شاعر دوران صفویه را احیا كرد و خود نیز شعر می‌سرود. وی درباره بنای كاخ سلطنتی هشت‌ بهشت اصفهان اشعاری سروده است كه بیشتر آن‌ها ماده‌تاریخ بنای این قصر سلطنتی است.

  • avatar
    Hamid
    شنبه 25 شهریور ماه 1402

    عمارت زیبایی هست. میتونی در کنار هم چهل ستون و عالی قابو و میدان نقش جهان پیاده ببینید. ورودی 10 تومن. حتما در هوای روشن و روز برین

  • avatar
    مهدی
    جمعه 01 اردیبهشت ماه 1402

    طبقه دومش بسته بودش

  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 07 اردیبهشت ماه 1402

    واقعا میبالم به این فرهنگ و تمدن ایرانی بودنم

  • avatar
    𝐴𝑏𝑜𝑙𝑓𝑎𝑧𝑙
    شنبه 16 اردیبهشت ماه 1402

    زیباست

  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    یکشنبه 07 خرداد ماه 1402

    کاخ هشت بهشت یکی از مهم‌ترین جاهای دیدنی اصفهان به شمار می‌رود. تزیینات کاخ در دوران صفويه به‌حدی باشکوه و هنرمندانه بوده که هيچ سياحی از اعجاب و تحسين آن‌ها خودداری نکرده است. این مجموعه امروزه در خیابان باغ گلدسته قرار دارد و با زیبایی‌هایی خود به‌عنوان یکی از زیباترین کاخ‌های ایران شناخته می‌شود.این کاخ را با نام‌های دیگری نظیر هشت به هشت و هشت در بهشت نیز می‌شناسند. در سال ۱۳۱۳ با شماره‌ ۲۲۷، کاخ هشت بهشت در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. امروزه پارک شهید رجایی پیرامون کاخ قرار دارد و یکی از تفرجگاه‌های محبوب اهالی اصفهان است. کاخ هشت‌ بهشت در پارک شهید رجایی، در خیابان باغ گلدسته واقع‌ شده است. برای دسترسی به این مکان می‌توانید از وسایل حمل‌و‌نقل عمومی یا خودروی شخصی استفاده کنید. نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به هشت بهشت، ایستگاه میدان امام حسین است که از ایستگاه تا مقصد را می‌توانید پیاده طی کنید. همچنین ایستگاه‌های اتوبوس میدان امام حسین و خیابان باغ گلدسته (خیابان هشت بهشت) در نزدیکی کاخ قرار دارند. پارکینگ عمومی خیابان گلدسته نیز در فاصله مناسبی از هشت بهشت واقع شده است.

  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    چهارشنبه 28 تیر ماه 1402

    اوج هنر معماری را می‌توان با یک نگاه در کاخ هشت‌ بهشت دید. ساختمانی هشت‌ضلعی که با طراحی هنرمندانه‌اش چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند. سقف داخلی کاخ طراحی بسیار زیبایی دارد. کاخ هشت بهشت در باغی سرسبز و دلگشا با درختانی کهن و حوضی بزرگ قرار دارد.

  • avatar
    امیر جی پی اس 🇵🇸🇵🇸
    جمعه 30 تیر ماه 1402

    کاخ هشت بهشت یک کاخ تاریخی در شهر اصفهان است که در دوران صفویان و در سال ۱۰۸۰ قمری ساخته شده‌است. ساختمان این کاخ در دو طبقه در میان باغی بزرگ بنا شده‌است. سبک معماری این بنا به شیوه اصفهانی است.

  • avatar
    در وطن خویش غریب
    شنبه 28 آبان ماه 1401

    پارکش قشنگ بود . برای قدم زدن و دورهمی خانوادگی خوبه . نمای بیرونی خود عمارت چنگی به دل نمی زنه . داخلش نرفتم چون از ساعت بازدید کذشته بود ولی یه نکته قابل تامل هست که اگر با خانواده رفتین اونجا ، اطراف عمارت اتراق نکنین. همیشه یه تعداد جوان اون اطراف هستن که هم رفتار مناسب شان خانواده ندارن و هم اینکه با توپ والیبال بازی می کنن و گاه و بیگاه توپشون وارد بساط خانواده ها میشه . یه وقتایی هم دعوا میشه بینشون و فحش و فضیحت.... خلاصه که مراقب باشید و سعی کنید از ضلع شرقی پارک استفاده کنین.


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده کاخ و عمارت هشت بهشت واقع شده‌اند:

  • طاق چشمه ای بازارچه نو
    (5.0)
    حکیم، نرسیده به بازارچه نو
  • تالار تیموری
    (4.5)
    استانداری، بین خورشید و حکیم
  • تیمچه مثقالی
    (5.0)
    حکیم، سپاه
  • حمام شاهزاده
    (5.0)
    حکیم، شهید هاشمی
  • پیاده راه چهارباغ
    (5.0)
    شمس آبادی، عالم آرا، تقاطع چهارباغ عباسی
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط کاربر نشان (شهریار سطح ۸ نشان) در تاریخ شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی کاخ و عمارت هشت بهشت اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد کاخ و عمارت هشت بهشت در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه کاخ و عمارت هشت بهشت ندارد.
    location استان اصفهان، اصفهان، باغ گلدسته، هشت بهشت
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری کاخ و عمارت هشت بهشت

    شنبه 09:00 تا 17:30
    یک‌شنبه 09:00 تا 17:30
    دوشنبه 09:00 تا 17:30
    سه‌شنبه 09:00 تا 17:30
    چهارشنبه 09:00 تا 17:30
    پنج‌شنبه 09:00 تا 17:30
    جمعه 09:00 تا 17:30
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo