info
عکس مزار میرزاده عشقیعکس مزار میرزاده عشقیعکس مزار میرزاده عشقیعکس مزار میرزاده عشقی
category

مزار میرزاده عشقی محله شهید غیوری، تهران

آرامگاه

درباره‌ی مزار میرزاده عشقی

مزار میرزاده عشقی (آرامگاه) در محله شهید غیوری ری و بزرگراه شهید کریمی، ابن بابویه واقع شده است. این بنا یکی از دوازده آرامگاه در محله شهید غیوری ری می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند چشمه علی و پروتیین خورشید و همچنین آستان مقدس شیخ صدوق (ابن بابویه)، آرامستان تاریخی ابن بابویه، آرامگاه جناب شیخ رجب‌ علی خیاط (نکوگویان)، آرامگاه حاج مرشد چلویی و دبیرستان 22 بهمن 57 قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این بنا یکی از آرامگاه‌های خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد مزار میرزاده عشقی

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    ودود جوانی
    جمعه 10 فروردین ماه 1403

    افسوس که سنگ در حال تخریب است و کسی جوابگو نیست. کاش می گذاشتند خودمان با هزینه شخصی آرامگاه عشقی را مرمت کنیم.

    2
  • avatar
    بچه شاه عبدالعظیم حسنی
    جمعه 03 شهریور ماه 1402

    رحمت خدا به روح پاکش

    2
  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    دوشنبه 09 اسفند ماه 1400

    میرزاده عـشقی شاعر،نویسنده، روزنامه‌نگار مبارز و نوگرای عصر بیداری است که به دلیل افکار و اندیشه‌های تند وطن‌پرستانه‌اش در تیر ۱۳۰۳‌ به‌ ضرب‌ گلوله کشته شد. از برجسته‌ترین آثار منظوم او سه‌ تابلوی مریم، کفن سـیاه و رسـتاخیز شـهریاران ایران و در زمینه نثر، مقالات تند و انتقادی را در روزنامه سده بیستم‌ می‌توان‌ نام‌ برد. شعر او نمونه تمام‌عیار شعر عصر مشروطه است. در دوره های مختلف شعر فارسی نوع نگاه به معنای شعر، همواره در حال تغییر و تحول بوده است.عشقی شاعری اجتماعی است‌، از تجربه‌های مستقیم خود می‌گوید. منِ خویش‌ را دریافته‌ است‌، از چشم خود به جهان می‌نگرد نه از چشم‌ شـاعران پیش از خود و در نهایت جسارت دست زدن به محرمات را نیز دارد. در دیوان او شعری پیدا نمی‌کنیم‌ که از خطوط غیر قابل‌ عبورنگذشته باشد. می‌توان گفت چیزی‌ که‌ از لحاظ معناشناسی در شعر عشقی مورد نظر است و بیش از همه خودنمایی مـی‌کند، انعکاس‌ وقایع جهان در شعر اوست‌، یعنی‌ حتی صور خیال نیز در شعر او برای بیان واقعیتی‌ عینی‌ به کار می‌رود و شعر او بیشتر حالت گفت وگو دارد تـا روایـی و بیشتر خطابی است. ابزارهای بیان معنا در کار عشقی واقـعی هستند. در هرحال شعر عشقی واقعی و جاندار اسـت و از ابزارهایی واقعی و جاندار بهره می‌برد، هرچند ممکن است این موجود جاندار دارای ترکیب و هماهنگی نباشد اما جاندار بودن آن نمی‌تواند مورد تردید قرار گیرد. 

    1
  • avatar
    تانیش
    چهارشنبه 04 خرداد ماه 1401

    روحشان شاد سنگ قبر فعلی متناسب با تلاش های ایشان برای ایران نیست.

    1
  • avatar
    Omid
    شنبه 09 دی ماه 1402

    سیّد محمّدرضا کردستانی با تخلّصِ میرزاده عشقی شاعر، روزنامه‌نگار، نویسنده و نمایشنامه‌نویس ایرانی دوره مشروطیّت و مدیر نشریه قرن بیستم بود که در دوره نخست‌وزیری رضا خان ترور شد. وی از جمله مهم‌ترین شاعران عصر مشروطه به‌شمار می‌رود که از عنصر هویت ملی در جهت ایجاد انگیزه و آگاهی در توده مردم بهره گرفت.


سایر آرامگاه‌های که در محدوده مزار میرزاده عشقی واقع شده‌اند:

  • مزار آیت الله سید علی مفسر
    (5.0)
    فدائیان اسلام، امامزاده عبدالله
  • آرامگاه سپهبد امیراحمدی
    (5.0)
    فدائیان اسلام، معصومی
  • آرامگاه میر سید محمد محیط طباطبائی
    (5.0)
    نبی پور، مسجد
  • آرامگاه استاد حسین بهزاد
    (5.0)
    غیوری جنوبی، زاهدی، نصر
  • مزار فیروز فیروز
    (5.0)
    غیوری جنوبی، گل محمدی، نصر
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط ودود جوانی (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ یکشنبه 19 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مزار میرزاده عشقی اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: یکشنبه 19 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مزار میرزاده عشقی در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مزار میرزاده عشقی ندارد.
    neshan logo