مسیر ۴ بیآرتی تهران، در تاریخ ۱۶ مرداد سال ۱۳۸۶ به بهرهبرداری رسید. خط ۴ بیآرتی تهران، از انواع اتوبوسها استفاده میکند؛ اما به دلیل طولانیبودن مسیر و تردد زیاد مسافر، استفاده از اتوبوسهای دوکابینه در این خط متداول و مناسب است.
اتوبوسهای دوکابینه، علاوه بر اینکه که ظرفیت زیادی برای حمل مسافر دارند، از تجهیزات و امکانات زیادی مثل تنظیم خودکار دمای هوا بهرهمند هستند؛ البته این نوع اتوبوسها، به دلیل وجود مشکل در صنایع اتوبوسسازی، بیشتر از کشور چین وارد شدهاند. در حال حاضر اتوبوسهای شماره ۱۰۴ (روزانه) و ۹۰۴ (شبانه) در مسیر خط ۴ اتوبوس تندروی تهران تردد میکنند.
خط ۴ بیآرتی در شهر تهران با ۲۴ ایستگاه، دسترسی مناسبی برای شهروندان فراهم میکند. ۲۴ ایستگاه خط ۴ بهطور کامل فعال هستند؛ البته ممکن است که برخی ایستگاهها بهدلیل تعمیرات بهصورت موقت تعطیل و غیرفعال شود.
در حال حاضر ایستگاه آزادی به دلیل اتصال به میدان آزادی، ایستگاه جمهوری به دلیل قرارگیری در یکی از مناطق پررفتوآمد تجاری و اداری تهران و ایستگاه پایانه جنوب به دلیل دسترسی به ترمینال اتوبوسرانی جنوب، اهمیت زیادی در مسیر ۴ بیآرتی تهران دارند.
به دلیل نیاز پایتخت به سامانههای حمل و نقل عمومی شبانه و بهواسطه استقبال زیاد مسافران، ساعتکاری اتوبوس تندروی تهران ۲۴ ساعته و شبانهروزی است که این موضوع باعث افزایش رفاه عمومی و دسترسی به فرودگاه و ترمینالها در هر ساعت شدهاست. بهعلاوه، این امر سبب کاهش ترافیک شبانه میشود.
براساس نقشه بیآرتی تهران، خط ۴ بهطور تقریبی ۲۲ کیلومتر درازا دارد که با این طول قابلتوجه، میتواند مناطق زیادی را پوشش دهد و دسترسی شهروندان را تسهیل کند؛ خط ۴ بیآرتی تهران مناطق شمالی پایتخت را به جنوب شهر متصل میکند.
اتوبوسهای خط ۴ بیآرتی تهران در بازه ساعت ۶:۰۰ تا ۲۲:۰۰، با فاصله زمانی هر ۵ دقیقه یکبار حرکت میکنند. فاصله زمانی حرکت اتوبوسهای این خط در ساعات شبانه، هر ۱۵ دقیقه یکبار تخمین زده میشود.
خط ۴ بیآرتی تهران با خط ۱ و ۲ تندرو تقاطع دارد که این تقاطع باعث کاهش هزینه سفر و افزایش دسترسی به نقاط مختلف پایتخت میشود.
مناسبسازی ایستگاههای بیآرتی برای تردد ویلچر بهمنظور استفاده توانیابان و سالمندان از وسایل حملونقل عمومی، امری ضروری است. از همین رو به این دلیل حفظ استقلال و شأن اجتماعی این قشر و جلوگیری از آسیبهای احتمالی آنها، امکاناتی مانند رمپ استاندارد در ایستگاههای خط ۴ به کار برده شده است.