info
عکس هتل ارم شیراز
category

هتل ارم شیراز محله فردوسی، شیراز

هتل

درباره‌ی هتل ارم شیراز

هتل ارم شیراز (هتل) در محله فردوسی شیراز و خیابان کریمخان ۳۶ واقع شده است. این مجتمع یکی از بیست و دو هتل در محله فردوسی شیراز می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان مسلمین و مجتمع تجاری مهستان و همچنین کافه رستوران عتیق، هتل آپارتمان جام جم شیراز، پاساژ شهر شب، رستوران سنتی حاجی بابا و مهمانپذیر گلها قرار گرفته است. با توجه به نزدیکی این مجتمع به ایستگاه مترو زندیه، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.




سایر هتل‌های که در محدوده هتل ارم شیراز واقع شده‌اند:

  • هتل آپارتمان تچر شیراز
    ساحلی، رودکی، فردوسی، بین فردوسی 12 و 14
  • هتل و هتل آپارتمان سبز
    (3.0)
    مشکین فام، مشکین فام 6، حدادی، حر
  • هتل مخابرات
    (5.0)
    فردوسی، فردوسی 14، 14/1
  • هتل رودکی شیراز
    (5.0)
    بلوار کریمخان زند، رودکی، بین رودکی 3 و 4
  • هتل سنگ سیاه
    (4.0)
    باباخان
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط مهرداد (شهریار سطح ۵ نشان) در تاریخ سه شنبه 10 مرداد ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی هتل ارم شیراز اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 10 مرداد ماه 1402

    نظرات کاربران در مورد هتل ارم شیراز

    به این مکان نظر و امتیاز دهید

    • avatar
      بهشتی
      سه شنبه 03 فروردین ماه 1400

      هتل بسیار زیبا و خوبی بود خدمات و رسیدگیشون عالیه امکانات رفاهی کاملی داره تمیز و مرتب هم هست

      1
    • avatar
      صابری
      جمعه 24 اردیبهشت ماه 1400

      هتل ارم شیراز ارائه خدمات مناسب و کیفیت خوب، تمیز، رعایت بهداشت مناسب، قیمت خوب، پرسنل خوش برخورد

      1
    • avatar
      مردانی
      پنجشنبه 29 آبان ماه 1399

      موقعیت مکانیش و دست رسی به مترو خوبه. اتاقاش قدیمیه شاید در حد دو ستاره باشه

      1
    • avatar
      رهگذر
      جمعه 05 خرداد ماه 1402

      محیط آرام و دلپذیر پنجره ای زیبا به هتل های دهه پنجاه خورشیدی

    • avatar
      صیادی
      چهارشنبه 04 فروردین ماه 1400

      هتل ارم شیراز غذاها گرون است و چندان تمیز و دلچسب نبود و فقط پول هدر دادن است پیشنهاد نمیکنم و خدمات خوبی ندارن

    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد هتل ارم شیراز در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه هتل ارم شیراز ندارد.
    neshan logo